ŠVAJCARSKI REGENT ZAPOČEO IZGRADNJU FABRIKE U SVILAJNCU


Svetski poznata kompanija Regent danas je svečano položila kamen temeljac za svoju novu fabriku u Svilajncu koja će u prvoj fazi obuhvatiti oko 6000m2, a u drugoj fazi još 6000m2. Paralelno sa tim ova švajcarska kompanija,koja se bavi proizvodnjom rasvete započela je svoju proizvodnju u iznajmljenom objektu od preko 1000m2, i zaposlila prve radnike


“Postavljanja kamena temeljca u Svilajncu je veoma značajno za kompaniju Regent. To nije samo početak izgradnje novog objekta već i početak novog projekta koji treba da osigura uspeh kompanije u budućnosti. Regent planira da zaposli preko 100 radnika, i ne samo radnike u proizvodnji već i visoko kvalifikovanu radnu snagu koja će biti podrška matičnoj kompaniji u Švajcarskoj. Verujemo da su timski duh i jednaki tretman svih radnika presudni u izgradnji fabrike u Svilajncu. Ovom prilikom zahvalio bih se gospodinu Milanoviću koji je od početka projekta bio entuzijasta i pružao nam veliku podršku“, izjavio je Jorg Štajmer, generalni direktor kompanije Regent.
U Industrijskoj zoni veliko polje, jednoj od dve zone koje posluju u Svilajncu pored kompanije Regent nalaze se još četiri velike inostrane kopmanije koje su među najuspešnijim kompanijama u oblastima u kojima posluju. Ovaj gigant iz oblasti rasvete će sa 130 novih radnih mesta učvrstiti Svilajncu poziciju privrednog lidera u regionu
„Ponosan sam to kako industrijska zona u Svilajncu danas izgleda. Ponosan sam na 15 novih investicija koje smo realizovali u proteklih 12 godina. Investicija od oko 10 miliona evra, sa proizvodnom halom od 12.000 kvadrata, sa preko stotinu zaposlenih radnika u prvoj fazi, jedan je od najvećih projekata ne samo za Svilajnac, već i za Srbiju“, izjavio je predsednik opštine Svilajnac Predrag Milanović.
Postavljanju kamena temeljca prisustvovali su i Uprava za Slobodne zone, predstavnici kompanije iz industrijske zone u Svilajncu i domaći privrednici.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
1
love
lol lol
0
lol
omg omg
1
omg
win win
1
win
admin

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format