RADIVOJEVIĆ NOVI PREDSEDNIK SOCIJALISTIČKE PARTIJE SRBIJE U PARAĆINU


U prostorijama Socijalističke partije Srbije u Paraćinu, održava se izborna skupština koja još traje, na kojoj su upravo izabrani novi predsednik i članovi opštinskog odbora. Novo rukovodstvo paraćinskog SPS-a je izabralo preko 90 delegata, koje su delegirali mesni odbori u gradu i selima.

Skupštinom su predsedavali Vitomir Đorđević, Milica Savić i Andrija Gligorijević

Jedini kandidat za predsednika opštinskog odbora bio je Andrija Radivojević, poznati paraćinski privrednik i višestruki prvak Srbije u streljačkim sportovima, koji je diplomirao na Univerzitetu IFAM u Parizu. a Master studije završio na Univerzitetu MIM u Budimpešti, smer marketing.

Novi predsednik paraćinskih socijalista Andrija Radivojević, se u svom obraćanju na izbornoj skupštini zahvalio bivšem predsedniku Milanu Markoviću na vođenju stranke u Paraćinu u teškim vremenima kada je partija balansirala između republičkih i lokalnih koalicija.

Andrija Radivojević je izabran za predsednika OO SPS Paraćin

“Kao dugogodišnji preduzetnik, privatnik, ugostitelj i kao čovek koji je u politiku ušao isključivo kao simpatizer, ne iz ličnih pobuda ili potreba, prepoznao sam doslednost i lojalnost ćlanova SPS-a koji su pored svih promena i raznih uticaja ostali verni svojoj politici i svojoj ideologiji, i kod mene je upravo to izazvalo veliko poštovanje, i razlog zašto sam danas ovde sa vama.” istakao je Radivojević i dalje dodao da SPS očekuje blaga reorganizacija u samom sistemu funkcionisanja paraćinskog odbora, i da će stranačke aktivnosti krenuti već od sutra.

Radivojević je privatni preduzetnik u oblasti hotelijerstva i turizma, direktor preduzeca za trgovinu sportskom opremom i NVO. Osnivač i predsednik sportskog streljackog drustva Area 35. Dugogodisnji takmicar u streljackim sportovima, vise puta državni prvak, osvajač mnogih međunarodnih i državnih prvenstava. Član je Socijalističke partije Srbije od 2009. godine, sekretar Opštinskog odbora od 2011. do 2014. član Glavnog odbora od 2014. do 2022. Oženjen je, otac jednog deteta.

Novi saziv OO SPS je izabralo nešto manje od 100 delegsta

Da podsetimo SPS je u Paraćinu u vlasti sa Srpskom naprednom strankom, i na prošlim izborima je osvojio 3 odbornika u lokalnom parlamentu. U okviru koalicionog sporazuma sa SNS, socijalisti su odgovornost dobili za Zavičajni muzej i Poslovni centar, dok ih u izvršnoj vlasti kao član Opštinskog veća predstavlja Milan Marković, do danas prvi čovek socijalista u Paraćinu.

Potpredsenik SPS, i Ministar prosvete Branko Ružić je večeras dao podršku Andriji Radivojeviću

What's Your Reaction?

hate hate
1
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
1
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
admin

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format