NINOSLAV ERIĆ odgovorio MARINIKI TEPIĆ: Dok ste vi uništavali privredu, mi je gradimo


Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić izjavila je danas u Ćupriji da je neverovatno da se u gradovima Srbije potpuno legalno sprovodi akcija prikupljanja potpisa za oslobođanje Zvezdana Jovanovića, pravosnažno osuđenog za ubistvo premijera Zorana Đinđića. Tepić je ocenila je da je taj grad “pravi spomenik laži, prevara i izneverenih obećanja vlasti“.

“Tako je nemačka firma „Truck lite“ sa nula zaposlenih dobila 3 miliona evra subvencija još 2014. da izgradi fabriku u Ćupriji i zaposli 500 radnika. Fabriku nije izgradila, niti radnike zaposlila, ali ni pare nije vratila. I tako dok se iz dana u dan partija i bratija bogate Ćuprija i Srbija propadaju” zaključila je Tepić.

Na prozivke Marinike Tepić , preko svoje zvanične FB stranice, oglasio se predsednik SO Ćuprija,i narodni poslanik, Ninoslav Erić, koji je postavio pitanje
“Da li je moguće da se neko bavi politikom, a pritom se koristi apsolutnim lažima”.

“1. LAŽ: Akcija prikupljanja potpisa za Zvedana Jovamovića…. Pa gde se to dešava, u Ćupriji? Sramno je čime se služite!!! 2. LAŽ: Trak Lajt nikada nije uzeo novac iz budžeta RS….. Pa vi ste uništili privredu u Ćupriji, Đilasa je interesovao samo njegov džep koji je napunio sa 619 miliona eura, dok su zatvarali sve fabrike u Ćupriji.
Dođite u novembru na otvaranje još jedne greenfield investicije u Ćupriji SMP AUTOMOTIVE. Dok ste vi uništavali privredu, mi je gradimo! 3. LAŽ: Nisu profesorke ostale zbog posla zato što su Martinovoć i Orćić dobili posao, već zbog bahatosti bivšeg direktora Hristosa, koji nije bio član SNS-a i koji je pokušao da bude naša opozicija, ali nije mogao da sakupi potpise da preda listu(koliko je omiljen u Ćupriji). 4. LAŽ: Laž da je to uradila SNS u Ćupriji, tada nismo ni postojali u Ćupriji……. Pa ona priča kada je Đilas bio na vlasti kada se radio novi železnički most, pa su ONI kri(a)li izradu PDR-a. Pa su njihovi kupovali zemljište gde bi pruga trebala da prođe Tako ste se vi bogatili, bolje ćuti!

Ko te spremio za ovu izjavu, taj te je baš uništio .LAŽIMA SE DOLAZI NA VLAST, narod zna ko ste i šta ste uradili dok ste bili na vlasti. POZDRAV IZ ĆUPRIJE!” napisao je Erić na svojoj zvaničnoj fejsbuk stranici.

Povodom ove posete na zvaničnoj FB stranici, Stranke slobode i pravde u Ćupriji je objavljeno:

“Hvala dragim sugrađankama i sugrađanima na hrabrosti, podršci i dostojanstvu. Hvala i na toplom dočeku i lepim rečima upućenim našoj Mariniki i našem Dekiju. Hvala prijateljima iz Paraćina, Jagodine, Kruševca, Kragujevca…zajedno ćemo izboriti slobodu i pobedu. Može Ćuprija, Može Srbija!”


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
1
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
1
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
admin

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format