Tribina Srpske stranke ZAVETNICI u Ćupriji


Na nedavnoj tribini Srpske stranke Zavetnici u Ćupriji, govorili su predsednica stranke, Milica Đurđević Stamenkovski, potpredsednik Izvršnog odbora  stranke, Sanja Marić  Lazarević, predsednik Opštinskog odbora u Ćupriji, Saša Ilić, i poverenik Mesnog odbora Mijatovac, Jugoslav Petronijević.

Milica Đurđević Stamenkovski, predsednica stranke, obratila se prisutnima sa porukom o značaju nacionalnog okupljanja. Naglasila je da to okupljanje nije samo političke prirode, već da privlači različite slojeve društva, uključujući lekare, profesore, seljake, radnike, mlade i roditelje. To okupljanje je, kako je istakla, odgovor na skeptike i političke kritičare. Uverena je da će narod 17. decembra iskazati svoj stav.

Milica Đurđević Stamenkovski se takođe zahvalila Zavetnicima i brojnim građanima Ćuprije koji su je dočekali sa toplim reakcijama. Dodala je da je poseta opštini Ćuprija, mestu gde počiva knez Lazar, inspirisala nju i prisutne da nastave putem koji su započeli njihovi preci.

Predsednica Zavetnika je istakla svoje uverenje da će Pomoravlje biti predvodnik promena na predstojećim izborima. Uporedila je trenutak sa 1804. godinom, kada je Ćuprija proslavila svoju prvu pobedu.

Predstavnici lokalnih odbora iz Ćuprije izrazili su svoju spremnost za izborne napore i preuzimanje odgovornosti za budućnost grada. Pozvali su građane da se pridruže velikom nacionalnom okupljanju, jer je vreme da se zajedno probude i krenu prema svetlijoj budućnosti.


What's Your Reaction?

hate hate
1
hate
confused confused
1
confused
fail fail
1
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
1
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
admin

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format