Nova škola u Batincu, od septembra đaci u klupama


“Drago mi je da je završena ova investicija u Batincu koju je u potpunosti finansiralo Ministarstvo prosvete. Radovi su trajali malo duže zbog nekih nepredviđenih okolnosti, ali je bitno da će ovaj objekat da unapredi uslove obrazovanja u opštini Ćuprija. Moram da istaknem kako se istovremeno izvode radovi i na objektu matične škole „Vuk Karadžić“ u Ćupriji, tako da će skoro istovremeno i jedan i drugi objekat da dobiju odgovarajući izgled a učenici funkcionalne škole”, rekao je danas prilikom obilaska objekta područne škole “Vuk Karadžić” u Batincu Jovica Antić, predsednik Opštine Ćuprija.

„Izgradnja ovog objekta počela je pre petnaestak godina ali je u ovoj fazi urađeno oko 80 odsto svi građevinskih radova“, istakao je Đorđe Nešković, član Opštinskog veća zadužen za obrazovanje, i dodao kako je školski objekat u Batincu sada u potpunosti u funkciji.

Ukupna vrednost investicije iznosi nešto više od 14,3 miliona dinara i do septembra će ona da bude zaokružena izgradnjom ograde oko školskog dvorišta. Prema rečima Neškovića, sam objekat ima površinu od 400 kvadrata, sa dve učionice i kabinetom za informatiku, nastavničkom kancelarijom, đačkom kuhinjom, kotlarnicom i novim mokrim čvorom, i mnogo je većeg kapaciteta nego što je to potrebno za školu u Batincu. On je najavio da će učenici batinačku školu da pohađaju od septembra ove godine, a postoje i neka razmišljanja da novoizgrađeni objekat škole koriste i deca iz batinačkog vrtića, o čemu će, svakako, tek biti reči.

Osim predsednika Antića i većnika Neškovića, školski objekat u Batincu danas su obišli i Vladimir Vasiljević, zamenik predsednika Opštine Ćuprija i Svetlana Kostić, članica Opštinskog veća.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
admin

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format