U poslednjih trideset godina u Rekovcu se nikada više nije ulagalo


Saopštenje opštine Rekovac:

“Negativna kampanja protiv naše opštine Rekovac se nastavlja kroz portale sa lažnim vestima koji objavljuju vesti o nama a da su te vesti apsolutno neproverene i netačne! Nakon netačnih informacija oko isticanja taksi na firme u opštini Rekovac, pa potom i o notornim neistinama o prodaji imovine u stečaju, gde su takođe pokušali opštinu da predstave na negativan način , dali su se u novi projekat, gde predsednika opštine Rekovac napadaju za raspisivanje izbora za savet mesnih zajednica za šta on uopšte nije nadležan. Naime, izbore je raspisala Skupština opštine Rekovac na zakonski način, ista Skupština će i odložiti izbore ako epidemiološka situacija to zahteva tako da izbore ne mogu odložiti nekoliko predsednika mesnih zajednica koji nemaju podršku naroda za razliku od sadašnjeg rukovodstva opštine Rekovac!

U poslednjih trideset godina u opštini Rekovac se nikada više nije ulagalo u infrastrukturu, prosvetu, sport i kulturu, i očigledno je da to nekome smeta, pa taj preko portala pokušava da umanji učešće u svim tim projektima našeg predsednika dr Aleksandra Đorđevića, koji je posle više decenija tavorenja sa svojim timom uspeo da mali Rekovac postavi u rang sa opštinama u kojima se svakog dana dešava nešto što ide u korist svih građana. Rezultati rukovodstva opštine Rekovac i našeg predsednika dr Aleksandra Đorđevića su najbolje ocenjeni na prošlogodišnjim izborima, gde je polovina stanovnika jedne male opštine u Pomoravlju dalo bezrezervnu podršku listi koju je predvodio naš predsednik Aleksandar Vučić, a koju je u Rekovcu prezentovao upravo dr Đorđević.
Dr Aleksandar Đorđević iako političar i predsednik opštine, ni jednog trenutka se nije libio da u vreme pandemije korona virusa obuče beli mantil i da po kiši, snegu, i nemogućim vremenskim uslovima krene u najzabačenija sela naše opštine da kao lekar pomogne meštanima Rekovca. Ta činjenica predsednika opštine Rekovac izdvaja od onih koji u Rekovcu nemaju nikakvu podršku ali imaju iza sebe portale, koji neproverene vesti objavljuju. Međutim, svi portali sa netačnim vestima ne mogu umanjiti podršku kakvu Srpska napredna stranka ima u Levačkom kraju.
Mi im zato poručujemo da nastave da rade svoj posao na osnovu priča ljudi kojima ne odgovara jak i stabilan Rekovac a mi ćemo i dalje biti u službi naših građana 24 sata dnevno kao što smo i do sada bili.
Do tada, realizovaćemo 7 kilometara nove kanalizacione mreže kroz Rekovac i postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda, rekonstruisaćemo vodovodnu mrežu kroz samo mesto Rekovac, asfaltiraćemo putne pravce u Loćiki, Motriću, Dragovu, Opariću i drugim mestima, izgradi ćemo košarkaški i teniski teren u Rekovcu, dečije igraonice u Rekovcu, Belušiću, Opariću, Dragovu graditi trotoare, ulagati u sve ono šta se očekuje od nas! Otvaraćemo nova radna mesta u Rekovcu i Belušiću.” kaže se u saopštenju.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
admin

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format