PRAVA SRBIJA U JAGODINI OBELEŽILA DAN POČETKA NATO AGRESIJE NA SRJ


“24. marta se sećamo jednog tragičnog trenutka za našu državu. Sećamo se nevinih žrtava, sećamo se poginulih heroja i sećamo se one NATO agresije koja je nazvana ,,Milosrdni anđeo”.
Tog 24. marta sve se dešavalo sem milosrđa, SRJ je napadnuta NATO bombama od kojih su poginula naša deca, naši roditelji, naše bake i deke. Osakaćeni ostali naši najmiliji, naše komšije, a naša otadžbina doživela je jedan od najjačih i najmonstruoznijih, licemernih napada u svojoj istoriji. Dužnost svakog pojedinca, političara, društveno odgovornih osoba jeste da se na ovaj dan 24. marta setimo svih izginulih heroja. Prava Srbija je to radila i kada se ovi datumi nisu obeležavali. Prava Srbija je pre nešto više od dve godine podigla prvi spomenik u Jagodini herojima sa Paštrika i Košara. Prava Srbija će podneti inicijativu Skupštini grada Jagodine za podizanje spomenika svim žrtvama NATO agresije, svim borcima, oficirima, vojnicima, policajcima i zdravstvenim radnicima koji su iz Jagodine učestvovali u odbrani naše svete zemlje, našeg Kosova i Metohije. Podnećemo zahtev za podizanje spomenika kako pripadnicima vojske SRJ tako i pripadnicima policije. Sve vas molimo da na ovaj dan zapalimo sveće i setimo se naših vitezova, naših stradalnika i mučenika. Uputićemo inicijativu i Vladi Republike Srbije i skupštini grada Jagodine podizanje spomenika veteranima rata, ljudima koji su živeli, koji su ratovali i ljudima koji su svoje živote utkali u temelje naše današnje slobode.
Slava i veliko hvala mučenicima srpskim, a zaslužena kazna neka stigne one koji su uništavali naša detinjstva i živote naših sugrađana.” napisano je u saopštenju koje je potpisao Dušan Marković, predsednik Prave Srbije i odbornik u Skupštini grada Jagodine


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
admin

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format