SAOPŠTENJE ZA JAVNOST
SRPSKE NAPREDNE STRANKE SVILAJNAC


Saopštenje za javnost SNS Svilajnac prenosimo u celosti:

Poligon(i) za zapošljavanje”
Predraga Milanovića

“Kako i gde ekonomista Predrag Milanović troši narodne pare?!
Poštovani stanovnici opštine Svilajnac, opštinski odbor Srpske napredne stranke Svilajnac, došao je do dokaza kako i gde ekonomista Predrag Milanović, inače još uvek aktuelni predsednik opštine Svilajnac (nadamo se ne zadugo), zapošljava njemu odane članove Socijalističke partije Srbije (SPS-a), kao i bivšeg partijskog prijatelja.
O čemu se zapravo radi? Gospođa Mirjana Petrović, u narodu poznatija kao “Mira Plava”, u više saziva odbornik opštinskog odbora Socijalističke partije Srbije u skupštini opštine Svilajnac je 2011, 2013, 2014, 2015, 2019 i 2020. godine bila na teretu budžeta opštine Svilajnac (iako je penzionisana 1.11.2013. godine). Sve gore navedene godine ste vi dragi sugrađani, plaćali Mirjanu Petrović na osnovu:
“Prijave o uplati doprinosa po osnovu ugovorene NAKNADE, odnosno NAKNADE po osnovu ugovora o dopunskom radu i visini isplaćene iste”.
Koje je to poslove obavljala Mirjana Petrović zbog kojih je bila plaćena iz budžeta opštine Svilajnac i gde joj je bilo radno mesto, pitanja su na koja čekamo odgovor. U periodu od 1.8.2012. godine do 31.10.2013. godine kada odlazi u penziju, Mirjana Petrović je sasvim slučajno prijavljena u radni odnos u firmi “Compact Industry” čiji je vlasnik na papiru vodoinstalater Damir Galić. Mišljenja smo da je svaki dalji komentar suvišan.
Njen partijski kolega iz Socijalističke partije Srbije pok. Dragan Miljković zvani “Kriger” je po istom osnovu u 2013. godini, verovali ili ne, bio prijavljen u Prirodnjačkom centru Svilajnac. Kakve je veze imao pok. Dragan Miljković sa Prirodnjačkim centrom, to zaista ne znamo, ali znamo da je ekonomista Predrag Milanović poslednjim rebalansom budžeta odobrio dodatnih 370.000 eura za ovaj centar. Zaista vrlo uspešno javno preduzeće. Kako je jednom ekonomista Milanović rekao, misleći na Prirodnjački centar: “Znate mi se ovde bavimo naukom.” Poštovani sugrađani, da li je normalno da neko ko je na jedvite jade završio srednju školu (od toga 4. razred vanredno) , da se sada bavi naukom. Mi takvog naučnika ne poznajemo,osim ovog samoprozvanog Predraga Milanovića. Sledeće radno mesto pok. Dragana Miljkovića je u 2019. i 2020. godini (do maja meseca) bilo u opštinskoj upravi opštine Svilajnac, a u istom periodu su isplaćene pozamašne svote novca, zašto i zbog čega, to znaju samo odabrani.
Na samom kraju, dolazimo do sada “skoro” najvećeg bezobrazluka čuvenog ekonomiste, bolje reći SKANDALA. Njegov partijski drug Saša Paunović, takođe bivši član Demokratske stranke, koju su zajedno napustili kada je izgubila republičke izbore, prešavši u Socijaldemokratsku stranku Srbije Borisa Tadića, našao je utočište kod svog prijatelja ekonomiste Milanovića. Naravno, napustili su i gospodina Tadića i osnovali svoje grupe građana. Bivši predsednik opštine Paraćin, Saša Paunović je od 1.1.2021. godine zaposlen u našoj opštini, a novo radno mesto mu je u firmi “Privredno društvo za upravljanje slobodnom zonom Svilajnac” doo čiji je 100% vlasnik opština Svilajnac.
Dok naša omladina odlazi iz naše opštine zbog nedostatka radnih mesta i terora ekonomiste Predraga Milanovića, on zapošljava, na teret svih nas, propale kadrove iz susednih opština. Da je Saša Paunović bio tako uspešan predsednik opštine Paraćin, narod bi ga sigurno ponovo izglasao, a ovako je kao veliki stručnjak i kadar pojačao tim svog partijskog prijatelja i to na račun svih nas.
Očekujemo od ekonomiste Predraga Milanovića da nam naredne nedelje objasni na talasima radio “Mig” iz Bobova, kako je i ovo urađeno po zakonu, isto kako nam je u nedelju 7. marta na pomenutom radiju objasnio da je njegova supruga, Slobodanka Milanović, po zakonu 10 (DESET) godina na bolovanju.
Ovo je još jedan u moru dokaza da je ekonomista Predrag Milanović privatizovao opštinu Svilajnac. Nadamo se da će naša lokalna televizija TV “Centar” i ovo saopštenje objaviti kao “UDARNU VEST”, jer je u toku prošle nedelje pomenuta televizija bila veoma revnosna u izveštavanju stanovništva naše opštine.” navodi se u saopštenju opštinsog odbora Srpske napredne stranke Svilajnac.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
1
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
admin

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format