Ćuprija u IT sektoru otvara 40 novih radnih mesta


Quantox Technology širi svoje poslovanje na još jednu lokaciju u Srbiji – deseta kancelarija po redu se otvara u Ćupriji čime se nastavlja trend razvoja potencijala mladih na lokalu kao i samih lokalnih zajednica.

“Otvorena nova “fabrika” u Ćupriji, ovog puta u IT sektoru 40 radnika – Quantox Technology. Takođe, kompanija “Quantox Investment Fund” će ove godine sa ukupno pola miliona evra finansijski podržati deset Start-up firmi, sa ciljem da pomogne razvoj ćuprijske privrede.
Prvenstveno je opština Ćuprija organizovala besplatnu edukaciju za pripremu za prijemni ispit, zatim otvorila IT odeljenje u Gimnaziji, danas Quantox technology sa odabranim mentorima radiće stručnu praksu za sve zainteresovane za usavršavanje u softverskom inženjeringu.” izjavio je predsednik SO Ćuprija Ninoslav Erić.

Quantox tim čine mladi i ambiciozni ljudi koji imaju višegodišnje iskustvo u IT-ju a cilj im je da ga ojačaju stručnjacima iz Ćuprije koji sada imaju priliku da u svom gradu rade na kompleksnim i velikim projektima, te da postanu deo internacionalnih timova, dalje napreduju i usavršavaju se.

Otvaranje nove kancelarije je dobra prilika za sve

“Svi oni koji imaju početno teorijsko znanje iz oblasti programiranja će moći da se prijave i da pohađaju program prakse u trajanju od 3 meseca, gde će zajedno sa našim mentorima raditi na realnim taskovima, dobijati prave zadatke a glavni cilj ove prakse jeste da se sa teorije pređe u praktičnu primenu i samostalan rad.
Prijave za praksu se šalju na mejl: hr@quantox.com Učenici Gimnazije u Ćupriji će imati mogućnost da posete naše kanclearije, upoznaju se sa našim ljudima koji će pokušati da im prenesu atmosferu kako je raditi u IT firmi, kako je raditi na projektima, raditi u timu, sve sa ciljem da se srednjoškolcima pruži uvid u IT profesiju ne bi li im ta poseta doprinela da se profesionalno orijentišu u momentu kada treba da odluče u kom pravcu žele da nastave svoje dalje školovanje.” poručuju iz kompanije Quantox Technology

Ćuprija je šesti grad u Srbiji u kome je domaća IT kompanija Quantox Technology otvorila kancelariju i ovde će priliku za zaposlenje dobiti 40 IT stručnjaka iz Ćuprije i čitavog Pomoravlja koji će biti deo tima kompanije od oko 300 zaposlenih u četiri zemlje Evrope.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
admin

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format