ČLANOVI I ODBORNICI GG “ZDRAVA PRIČA” SE KOLEKTIVNO UČLANILI U SNS


Preko 230 članova i 4 odbornika GG “Zdrava priča” su večeras pristupili Srpskoj naprednoj stranci u Paraćinu. Lider ove organizacije Ivan Stojanović za Portal035 je rekao da je politika Aleksandra Vučića bila presudna u donošenju konačne odluke da najveće iznenađenje lokalnih izbora u Paraćinu bude deo SNS.

“Stotine kilometara auto puteva, izgradnja škola i bolnica, pomoć privredi u vreme pandemije korona virusa, odlučna borba protiv kriminala su bili presudni faktori da naša “Zdrava priča” donese odluku da pristupi najjačoj političkoj organizaciji u Srbiji. Ponosan sam na svoje odbornike i na 99% članova koji su bez sekunde razmišljanja doneli ovakvu odluku. Duboko verujem da čemo zajedno Paraćin vratiti na kolosek razvoja, investicija, sporta i kulture sa kog je ispao pre dvadesetak godina.” kaže lider ove grupe građana Ivan Stojanović za Portal035.

Predsednik opštine Paraćin Vladimir Milićević je za Portal035 rekao da je ponosan na činjenicu da sve veći broj kako građana Paraćina, tako i lokalnih političkih aktera prepoznaje Srpsku naprednu stranku kao jedinu političku opciju u Srbiji koja narodu iskreno i nedvosmisleno nudi sigurnost i bolju budućnost posle decenija sveopšte pljačke, uništavanja privrede, zatvanja fabrika i potpunog posrnuća tradiciinalnih i moralnih vrednosti u srpskom narodu:

“Građani Paraćina i Srbije mogu da budu ponosni na ono što je njihova vlada uradila u prethodnom periodu, od infrastrukturnih projekata, otvaranja novih radnih mesta, do potpunog obnavljanja zdravstvenih i obrazovnih ustanova u Srbiji, do najefikasnije borbe u Evropi koja se tiče borbe protiv pandemije korona virusa. Kada je činjenično stanje da je jedna mala Srbija danas na prvom ili drugom mestu na svetu po vakcinaciji onda je potpuno jasno da je državno rukovodstvo učinilo maksimum napora, da je brinulo o građanima i da se trudilo da sačuva živote i zdravlje ljudi. Kakvu politiku sprovodi na nivou države naš predsednik Aleksandar Vučić, tako se i mi na lokalu trudimo da taj trend pratimo i budemo u službi svim građanima naše opštine. Drago mi je što su ovi mladi i sposobni ljudi iz “Zdrave priče” prepoznali našu politiku, a da za to niko od njih nije svoje lične interese stavio kao prioritet, već interese i budućnost opštine Paraćin. Verujem da ćemo u budućnosti zajedno uraditi velike stvari za opštinu Paraćin.” naglasio je predsednik opštine Vladimir Milićević u izjavi za Portal035.

Da podsetimo da je “Zdrava priča” na lokalnim izborima 2020. godine osvojila preko 2.000 glasova i po rezultatima bila ispred Socijalističke partije Srbije, Jedinstvene Srbije i Srpske radikalne stranke, tradicionalnih stranaka koje su godinama u Paraćinu pravile odlične izborne rezultate. Srpska napredna stranka je na lokalnim izborima u Paraćinu u junu osvojila 28 odbornika, što je apsolutna većina u odborničkim mandatima, a sa 4 mandata “Zdrave priče” stranka koju predvodi Aleksandar Vučić će u Paraćinu u budućnosti imati 32 odbornika.

Kako saznaje Portal035 u narednom periodu još neki odbornici SO Paraćin bi trebali da se pridruže odborničkoj grupi ” Aleksandar Vučić, za našu decu”. Radi se o odbornicima čije su političke opcije do sada zastupale opozicioni politički kurs u Skupštini opštine Paraćin.

Lideri GG “Zdrava priča” Ivan Stojanović i Ivana Šćepanović (foto: arhiva)

What's Your Reaction?

hate hate
15
hate
confused confused
0
confused
fail fail
3
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
14
love
lol lol
13
lol
omg omg
4
omg
win win
3
win
admin

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format