Pokret “Svi za Paraćin” prozvao STOJANOVIĆA, ovaj odgovorio TALAMBI


Grupa građana “Svi za Paraćin” je preko svoje zvanične FB stranice prozvala lokalno rukovodstvo SPS-a da su prodali planinu Babu ljudima iz Kruševca koji su kako navodi ovaj pokret bliski naprednjacima. Sa druge strane nosilac liste SPS na lokalnim izborima i član opštinskog veća Branislav Stojanović odgovara da GG “Svi za Paraćin” objavljuje laži i obmanjuju građane.

U svom saopštenju na zvaničnoj stranici ovog pokreta koje niko od funkcioners ove grupe građana nije potpisao pod naslovom “Da se ne zaboravi” napada se rukovodstvo lokalnog SPS-a:

“Kada vas pitaju ko je prodao Babu da znate da to nije samo SNS. Za ovu sramnu odluku glasali su i Branislav Stojanović, nekadašnji Paunov direktor muzeja, a sada Kobasičkov član veća i odbornici SPS-A u Skupštini opštine Paraćin. Lepo su se smeškali u kampanji dok su svašta obećavali. Ovo vaše glasanje za sramnu odluku o prodaji Babe SNS tajkunima sigurno nije smešno Paraćincima, a pogotovo Planjanima i Lešjanima! Sada se kao nešto pravdate kako ste uvek tu da služite građanima. Što im niste služili na glasanju, nego ste služili interesu SNS tajkuna? Podsećaćemo vas stalno na ovu vašu sramotu, a uskoro pokrećemo i druge korake.”

Sa druge strane član opštinskog veća zadužen za kulturu Branislav Stojanović odgovara “Ko o čemu Talamba o poštenju”:

“Politička organizacija Svi za Paraćin opet objavljuje laži i obmanjuje građane na društvenim mrežama. Pošto sam opet ja tema, moram još jednom da odgovorim na besmislice i uvrede. Za početak morate da naučite razliku između zakonodavne i izvršne vlasti. Sramota je da dugogodišnji predsednik Skupštine opštine Paraćin to ne zna. Dakle, ja sam član Veća, ne odbornik. Tako da završimo sa ovim već jednom. Branislav Stojanović, član Veća, nije glasao ni za ovu, ni za bilo koju drugu odluku! Ocena da sam Paunov direktor je malo smešna, s obzirom da je Vaša organizacija glasala za moj izbor na mesto direktora u dva mandata i s obzirom da su predsednici Upravnog odbora Muzeja sve vreme mog direktorovanja bili članovi Vaše političke organizacije. Što se tiče građana, naravno da sam uvek tu za svakog dobronamernog čoveka i sugrađanina. I tu sam za svaku pomoć u zaštiti građana vezano za izgradnju kamenoloma ili za bilo koju drugu temu.”

Kako će se završiti ovaj duel bivših koalicionih partnera videćemo u narednom periodu kada možemo da očekujemo nove međusobne optužbe.


What's Your Reaction?

hate hate
2
hate
confused confused
1
confused
fail fail
0
fail
fun fun
2
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
1
love
lol lol
4
lol
omg omg
0
omg
win win
1
win
admin

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format