Jedan od najboljih direktora iz prošle vlasti pristupio Srpskoj naprednoj stranci


Kako nezvanično saznaje Portal035 bivši direktor Turističke organizacije i po mišljenju mnogih jedan od najboljih direktora jedne ustanove u poslednjih 20 godina Aljoša Gligorijević pristupio je Srpskoj naprednoj stranci, i na sednici Skupštine opštine Paraćin u utorak biće izabran za novog direktora Kulturnog centra.

Aljoša Gligorijević je kao direktor Turističke organizacije, digao ovu ustanovu na viši nivo i brojnim aktivnostima na najbolji mogući način promovisao opštinu Paraćin u zemlji i regionu.

Vođenje i kontinuirano unapređivanje rada Turističke organizacije, saradnja sa domaćim i regionalnim agencijama i tour operaterima, promocija i brending grada Paraćina i ugovaranje novih aranžmana i privlačenje inostranih turista, su bile neke od stvari na koje se Gligorijević fokusirao dok je bio direktor TO Paraćin.
Organizacija međunarodnih manifestacija među kojima su Sajam privrede, Salon vina, Jazz Night i Šahovski turnir, je doprinela da Paraćin bude danima tema gotovo svih nacionalnih medija i u apsolutnom fokusu javnog mnjenja u Srbiji. Za vreme Gligorijevića
uspostavljena je saradnja sa amabasadama Finske, Egipta i Venecuele i otvoren je Tursitčko informativni centar u Paraćinu u
saradnji sa MInistarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija.

Gligorijevića je nedavno pohvalio i bivši predsednik opštine Paunović koji je na svom FB profilu napisao da je najbolji direktor Turističke organizacije ikad i svakako jedan od najtalentovanijih i najsposobnijih ljudi sa kojima je sarađivao.

Gligorijević i Stojanović u emisiji “Šarenica” na RTS u kojoj je predstavljena opština Paraćin

Kao član veća zadužen za kulturu u opštini Paraćin Branislav Stojanović je za Portal035 rekao da pozdravlja odluku o postavljenju Aljoše Gligorijevića na mesto direktora ustanove “Kulturni centar Paraćin”, ukoliko je informacija koja se pojavila na paraćinskim portalima tačna.

“Sa Aljošom sam sarađivao tokom ranijih godina i znam da je sposoban da na pravi način vodi ovu ustanovu u narednom periodu.
Svakako želim da se zahvalim Zorici Đorđević, utemeljivaču ove ustanove i dugogodišnjem direktoru, koja je napravila Kulturni centar onim što je danas, a to je – jednom od najznačajnijih ustanova kulture u ovom delu Srbije od svog osnivanja.” kaže Branislav Stojanović za Portal035 i dodaje:
“Promena je uvek dobra, a mislim da se slažemo oko toga da ako treba da se desi, da je Aljoša pravo rešenje. Ne sumnjam da će imati uspeha kao direktor Kulturnog centra, baš kao što je imao i kao direktor Turističke organizacije i jedva čekam da nastavim saradnju sa svojim dugogodišnjim kolegom i prijateljem, ovaj put u drugačijim ulogama, a nadam se još uspešniju nego prethodnih godina. Paraćin je sredina koja je oduvek imala dobru kulturnu ponudu i bogat kulturno-umetnički program. Sa mladim i sposobnim ljudima na rukovodećim mestima možemo da nastavimo u dobrom smeru i podignemo kulturni život u Paraćinu na još viši nivo i da opet postanemo kulturni centar Srbije.” zaključio je Stojanović.

Postoje i bivši opštinski funkcioneri koji su bili u neverici posle saznanja da je Gligorijević pristupio naprednjacima:
“Ma ja ne verujem u to. Pa ne može najbolji saradnik bivšeg predsednika opštine da pređe u SNS posle 2 meseca i 6 dana od smene. To bi značilo katastrofalnu procenu, a ja ne verujem da je to moguće.” napisao je u komentarima na Portalu035 Nemanja Jovanović jedan od lokalnih opozicionih lidera i najveći kritičar naprednjačke vlasti u Paraćinu.

Da podsetimo da je Aljoša Gligorijević postao direktor TO Paraćin 2016. godina na predlog odborničke grupe “Pokret za selo i grad”, a smenjen je pre nešto više od 2 meseca od strane nove vladajuće većine u opštini Paraćin koju čine SNS, SPS i GG “Zdrava priča”.


What's Your Reaction?

hate hate
1
hate
confused confused
0
confused
fail fail
1
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
2
love
lol lol
0
lol
omg omg
1
omg
win win
0
win
admin

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format