MILIĆEVIĆ NA OBUCI SA PREMIJERKOM I MINSTARKOM LOKALNE SAMOUPRAVE


Danas je započet program obuka za gradonačelnike i predsednike opština u Srbiji kome je prisustvovao i predsednik opštine Paraćin, Vladimir Milićević.

Liderima lokalnih samouprava su se obratile predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić i ministarka za lokalnu samoupravu Marija Obradović sa željom da ukažu da uz pomoć Nacionalne akademije za javnu upravu mogu napraviti veliki pomak u načinu i kvalitetu usluga koje pružaju svojim građanima i privredi.

Predsednca Vlade Ana Brnabić poručila je čelnicima lokalnih samouprava da su oni lice države prema građanima i da zato svaki dan treba da pričaju sa njima i javljaju im se na telefon.

Građani prvo vide vas, a tek onda i nekada nas. Nije sve u novcu, svaki dan možete da uradite nešto za građane, popričajte makar sa njima. Samo razmišljajte o tome da svaki dan radite u interesu svojih građana, istakla je Brnabić na otvaranju prvog programa obuke za gradonačelnike i predsednike opština na Nacionalnoj akademiji za javnu upravu.

Ona je rekla da je cilj obuke da predsednici opština nauče kako da najbolje pomognu građanima, da im život svakog dana bude sve bolji, kao i da podrže privredu.

Naša obaveza je da učimo svaki dan, da bismo bili na usluzi građanima i privredi, objasnila je Brnabić.

Ministarka za državne uprave i lokalne samouprave, Marija Obradović izjavila je kako je uverena da novoizabarni gradonačelnici i predsednici opština imaju snažnu i nepokolebljivu volju, kao i spremnost da svoje gradove i opštine vode putem napretka:
“Vlada Srbije i Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave su vaša podrška i partner u svim predstojećim reformama i stvaranju profesionalne, moderne i efikasne javne uprave, jer je naš zajednički zadatak da državu učinimo efikasnijom“, poručila je Obradović na otvaranju Master Class za gradonačelnike i predsednike opština, koji organizuje Nacionalna akademija za javnu upravu”, navedeno je u saopštenju ovog ministarstva.

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić, ministarka lokalne samouprave Marija Obradović i predsednik opštine Paraćin Vladimir Milićević

What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
1
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
admin

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format