Jagodinski BUNT se širi po celoj Srbiji


Grupa građana “Bunt – Prava Jagodina” koja je na proteklim izborima u Šumadiji i Pomoravlju napravila veliko izborno iznenađenje i opozicioni rezultat od 12% u Jagodin, koja važi za najveće uporište Jedinstvene Srbije i jakih odbora naprednjaka i socijalista, krenula je i korak dalje ka svom konačnom političkom cilju a to je registracija političke stranke.

Ovi mladi ljudi gde je prosek političkog vodstva njihove organizacije tek 27 godina, na čelu sa Dušanom Markovićem najmlađim odbornikom u istoriji jagodinske politike, pokrenuli su proces registracije stranke na republičkom nivou za koju smatraju da ce biti državotvorna i saborna stranka koja ce se zalagati za svetosavsku srbiju 21. veka i akademsku Srbiju pobeda, a ne podela.
Za nešto više od mesec dana ovaj tim je oformio 17 inicijativnih odbora širom Srbije i to u Beogradu, Čačku, Kraljevu,, Valjevu, Užicu,, Kragujevcu, Despotovcu, Trsteniku, Rekovcu, Paraćinu, Ćupriji, Smederevu, Smederevskoj Palanci, Prokuplju, Nišu, Kosovskoj Mitrovici i matičnoj Jagodini.

Predsednik inicijativnog odbora organizacije “Bunt – Prava Srbija” Dušan Marković, za Portal035 kaže da ovo pokazuje da je moguće napraviti nešto što je potrebno ovoj zemlji a to je PRAVA SRBIJA:
Ni Vučić ni Đilas ni derivati vladajuće koalicije oličeni u navodnim opozicionim strankama već Prava Srbija svetosavskih i akademskih načela prilagodjenim 21 veku. Generacijska smena na političkoj sceni Srbije kreće sa nama i to se u praksi i pokazalo na prvoj političkoj proveri prelaskom cenzusa u pet opština buntovnih momaka pod raznim imenima grupa građana, gde smo osvojili preko 15.000 glasova. Naš sledeći cilj je širenje infrastrukture i ulazak u parlament Republike Srbije i kandidovanje na predstojecim predsedničkim izborima.”, zaključuje Dušan Markoić u izjavi za Portal035.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
1
omg
win win
0
win
admin

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format