GG BUNT – Prava Jagodina održala u Majuru predizbornu tribinu.


„Večeras sam izuzetnio ponosan na Majurce, pre par meseci kada smo imali sasatanak, ovde je bilo 5-6 ljudi, a večeras je Dom kulture pun i to je jasan pokazatelj da su Majurci kod nas prepoznali naša DELA. Imamo velike planove za Majur, i to ćemo realizovati odmah nakon ulaska u gradski Parlament. Kao što znate nama nije potrebno da budemo u vlasti da bi radili za naše sugrađane, mi ćemo biti opozicija ovoj vlasti, ali ćemo nastaviti sa svojim akcijama, a prvo selo u koje ćemo krenuti sa radom je Majur.“ Rekao je lider BUNT – Prave Jagodine i kandidat za gradonačelnika, Dušan Marković.

„Čelnici našeg grada zapostavili su mnoge Mesne zajednice kao seoske, tako i gradske. Jedna od zapostavljenih Mesnih zajednica je i vaša u Majuru. Ovde se samo radi i gradi kada su izbori, i to što se radi je sitno u odnosu na druge Mesne zajednice, a ne smemo da zaboravimo da je Majur drugo po veličini selo u opštini Jagodina.“ rekao je Aleksandar Grković, kandidat za predsednika skupštine Jagodine.

„Veliko mi je zadovoljstvo i još veća čast što sam u Majuru, jer se ovde osećam kao kod svoje kuće. Imali ste priliku da vidite šta smo radili do sada, a mogli ste da vidite šta imamo u planu. Vreme je da dođe do smene generacija na političkoj sceni Jagodine. Oni koji su na čeonim pozicijama u gradu umesto da budu u penziji i da budu sa svojim unučićima oni u osmoj deceniji grabe fotelje kao da im je to neko ostavio u nasledstvo. Zato 21. juna bez oklevanja zaokružite broj 2.“ rekao je Aleksandar Racić, kandidat za gradskog menadžera.

„Na izbornoj listi BUNT – Prave Jagodine sam se kandidovao kako bi u gradu, ali i u svom selu stvari menjao na bolje. Mnogo toga treba menjati u našem selu i zato 21. juna dajte nam podršku, a mi vas nećemo izneveriti.“ Rekao je predsednik Mesnog odbora Majur i kandidat za odbornika.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
admin

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format