Ivan Maksimović: PRISTOJNOST MORA DA POBEDI MRŽNJU I PODELE


“U moru političara bez zanimanja, obrazovanja i bilo kakve poslovne biografije koji nam se danima smeše sa skupih bilborda, teško je izaći pred birače i reći da su tvoje namere čiste i iskrene i da si u politiku ušao kako bi menjao sistem vrednosti, a ne za radno mesto, upravni odbor ili dnevnicu.” kaže za Portal035 Ivan Maksimović kandidat za narodnog poslanika na listi “Pobeda za Srbiju – Aleksandar Šapić”.

Maksimović je tehnički direktor u fabrici koja ima preko 300 zaposlenih radnika, diplomirani je inženjer elektrotehnike, koji se stručno usavršavao u Švajcarskoj na Univerzitetu u Bilu iz oblasti kojom se danas bavi. Ivan Maksimović kaže da je kroz svoj posao sarađivao i obišao veliki broj kompanija u Kini, Švedskoj, Danskoj, Italiji, Litvaniji, Bugarskoj, Rumuniji i Turskoj, i smatra da je budućnost Srbije samo u investicijama koje su vezane za visoku tehnologiju kojima bi se povećala produktivnost i ostvarila bolja konkurentnost proizvoda na inostranom tržištu. Ovim bi se omogućilo povećanje obima izvoza, a time direktno i priliva novca koji bi doveo do daljeg industrijskog razvoja.

Aleksandar Šapić će razgovarati sa građanima Paraćina u sredu 3. juna od 15:30 časova u centru grada

“Sa svoje 43 godine prvi put sam rešio da se ozbiljno uključim u politiku i kandidujem za narodnog poslanika na listi ALEKSANDAR ŠAPIĆ – POBEDA ZA SRBIJU, jer smatram da pristojnost, poštenje i veliko sportsko srce moraju da pobede trenutnu atmosferu podela u zemlji, koje razaraju srpsko društvo.” kaže 51. na poslaničkoj listi Aleksandra Šapića, koji je ujedno najbolje rangiran Paraćinac za narodnog poslanika.

“Meni nije namera ovim da se bavim kako bih nekome dokazao koliko sam oštar, hrabar, neustrašiv ili siguran u sebe. Oni koji me poznaju iz nekih drugih životnih situacija, poznaju dobro i te crte mog karaktera. Verujem da je narod taj koji će da odluči ko će u budućnosti da ga vodi, da ga predstavlja i da se za njega bori. Ja verujem u Aleksandra Šapića, vrhunskog sportistu, predsednika najveće opštine u Srbiji, velikog humanitarca u ovoj zemlji, koji je kao osnivač organizacije “Budi human” pokazao kako se bori za one najugroženije, i hrabrog političara koji bez konflikta, teških reči i demagogije zna da odgovori na sve potrebe građana, a da je pritom svakog saslušao i nikad nikog nije uvredio. Tražim vašu podršku, jer je Srbiji potrebna drugačija politička kultura, a to je upravo politika Srpskog Patriotskog Saveza.”, zaključio je Maksimović u izjavi za Portal035.

Akeksandar Šapić predsednik SPAS-a posetiće Paraćin u sredu 3. Juna, gde će na štandu u centru grada posle 15 časova razgovarati sa građanima ove opštine.


What's Your Reaction?

hate hate
1
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
13
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
admin

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format