BUNT – Prava Jagodina otvorila kancelarije izbornog štaba


Grupa građana BUNT – Prava Jagodina otvorila je u centru grada prostorije svog izbornog štaba. Prostorije izbornog štaba bile su male da prime sve naše članove i simpatizere.
„Večeras smo otvorili kancelarije našeg izbornog štaba i one su od večeras date na upravljanje svim našim članovima i simpatizerima.

Krećemo u borbu za preporod srpskog sela, uništenog grada i turle kooalicije Jedinstvene Srbije i Srpske napredne stranke. U političkim krugovima ide priča da će na ovim izborima zajedno da nastupe Jedinstvena Srbija i Srpska napredna stranka, i neka ih, jer što naš narod kaže svaka krpa nađe svoju zakrpu. Jagodina je nekada bila idustrijski centar koji je brojio preko dvadest ozbiljnih fabrika, a danas od svih tih giganta imamo samo fabriku Kablova koja danas izgleda kao čovek koji je na apartima i samo se čeka trenutak njegove smrti. Grad koji je u industriji zapošljavao preko 20.000 radnika danas jedva da zapošljava par hiljada radnika. Otvorene su četiri fabrike što je dobro, ali i nedeovoljno naspram onoga što su dosovi derivati uništili. Cilj nam je ulazak u gradski parlament kako bi promenili političku krvnu sliku u Jagodini, i kako bi sa govornice gradske skupštine mogao da se čuje glas slobodnog naroda.“ Rekao je Dušan Marković, predsednik GG BUNT – Prava Jagodina.
„Večeras se prvi put od 2000. godine okupila ujedinjena jagodinska opozicija, nastala na buntu jedne nove generacije koja se smelo i hrabro bori za stvaranje Prave Jagodine. Odavde kreće borba za smenu generacija na političkoj sceni Jagodine. Borimo se za smenu Jedninstvene Srbije i Srpske napredne strane, borimo se da se na vlast ne vrate dosovi derivati i ostaci demokratske opozicije Srbije koji su direktno odgovorni za Palminu dugovečnu vlast. Naši aktivisti ovih dana kreću u akciju sa ciljem da pruže ruku svim glasačkim apstinentima i da ih uvere da se pojavila prava opcija, a to je svako GG BUNT – Prava Jagodina.“ Rekao je Aleksandar Grković, jedan od lidera GG BUNT – Prava Jagodina.
„Očekuje nas teška borba na terenu, jer su naspram nas ljudi koji u svojim rukama imaju svu političku moć, a koja se ogleda u vidu novca i ucena. Veliko hvala svima što smo se okupili u ovolikom broju i duboko sam uveren da će nas 26. aprila ovde biti mnogo više da zajedno proslavimo ulazak u gradski parlament i pobedu nad apsolutističkom vlašću Jedinstvene Srbije i Srpske napredne stranke.“ Rekao je jedan od lidera GG BUNT – Prava Jagodina, Aleksandar Racić.

Novootvorene prostorije Grupe građana BUNT – Prava Jagodina nalaze se u ulici Vuka Karadžića br. 5, preko puta jagodinskog vrtića Pionir i otvorenu su svakog dana u periodu od 09 do 22 časa.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
admin

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format