DA LI NAS U PARAĆINU OČEKUJU LOKALNI IZBORI ILI GRAĐANSKI RAT?


Sve je više nagađanja po društvenim mrežama da će izbori u Paraćinu biti borba na život i smrt a ne opredeljivanje građana između dve dominantne političke grupacije, Srpske napredne stranke i koalicije okupljene oko predsednika opštine Saše Paunovića. Iako ljudi koji žive u Paraćinu nemaju nikakav utisak da se ovde nešto epohalno dešava, društvene mreže su preplavljene pretpostavkama da će Paraćin i Šabac da opsedaju huligani bliski SNS-u čiji će zadatak da bude pritisak na birače da zaokruže njihovu opciju.

U jednoj prepisci na tviteru na tu temu oglasio se i predsednik opštine Paraćin Saša Paunović koji je pozvao istomišljenike da dođu u Paraćin i odbrane lokalnu vlast:
“Ima li opozicija u Srbiji 1500 građana da reše jednom tu stvar sa 500 huligana ili je njen krajnji domet tvitovanje? Pa dođite brate u Paraćin i da rešimo tu situaciju. Bar ima ko da vas dočeka.” napisao je Paunović na ovoj društvenoj mreži. Već sada se naziru konture kampanja za aprilske lokalne izbore gde je očigledno da programi stranaka i ideje za rešavanje problema građana neće biti dominantne, već će se politička borba preneti na polje sukoba, pritisaka na birače sa obe strane i dovođenja stranačke vojske iz drugih gradova i opština, gde će Paraćinci jedini biti na gubitku a nekadašnji privredni, kulturni i sportski centar ovog dela Srbije u još dubljem blatu što će kao i do sada da iskoriste okolne opštine koje imaju stabilnu političku situaciju a samim tim i šansu da se nesmetano razvijaju i privlače nove investicije i razvojne projekte na svim poljima.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
3
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
1
lol
omg omg
1
omg
win win
0
win
admin

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format