NEŠIĆ: NE BOJIM SE NIKOGA JER ZNAM KOLIKO SAM SAVESNO I POŠTENO RADIO


Nastavljaju se napadi na mene koji kontinuirano traju od juna meseca od kada sam imao 10 vanrednih inspekcijskih kontrola dok za 15 godina od kada sam direktor Tehnološke škole nisam imao ni jednu, sumnjam da je razlog toga moje pristupanje Srpskoj naprednoj stranci, kaže direktor “Tehnološke škole” Dejan Nešić koga je direktorka OŠ Đura Jakšić Svetlana Gajić optužila za trgovinu uticajem o čemu se oglasilo i opštinsko veće Opštine Paraćin.

Uverenje da se protiv Dejana Nešića ne vodi nikakav krivični postupak


-Teme ovih kontrola su bile anonimne prijave koje nisu potekle iz škole i postavlja se pitanje da li za ove kontrole zaista postoji osnov ili je neko želeo da ja više ne budem direktor. Tako da su ove lažne optužbe Svetlane Gajić samo nastavak kampanje koju protiv mene sprovodi jedan čovek koji svojim postupcima i nerazumevanjem novih relacija u državi, opštinu Paraćin vodi u potpunu izolaciju, naglašava Dejan Nešić za Portal035 i dodaje:
“Evo ja vama postavljam pitanje, kakav ja uticaj kao direktor Tehnološke škole mogu da imam oko postavljanja direktora osnovne škole “Đura Jakšić”, takve tvrdnje su svakom ko se iole razume u ovu materiju potpuno smešne. Gledajući potpuno laički na ovu situaciju pre mogu da zaključim da opštinsko veće i predsedavajući tog veća rade upravo ono što meni hoće da stave na teret. Što se tiče Svetlane Gajić ja ću na njene klevete da odgovorim krivičnom prijavom, jer takvo njeno ponašanje nema opravdanje bez obzira koliki su pritisak pojedinci vršili na nju da tako nešto uradi.” Nešić se dalje osvrnuo i na priču koju kako on kaže forsiraju nepotpisani mediji za koje svi u Paraćinu znaju pod čijom su kontrolom:
-Takođe bih hteo da demantujem laži jednog nepotpisanog portala da sam oštetio školu za 200 hiljada evra, pa to je ljudi 24 miliona dinara, da li vi stvarno mislite da neko toliki novac može da uzme od plata profesora u jednoj školi a da oni to ne primete i da za to ne podnesu krivične prijave. Ni jedan zaposleni u Tehnološkoj školi nikad nije podneo nikakvu prijavu protiv mene i mogu sa zadovoljstvom da kažem da imam apsolutnu podršku čitavog kolektiva. Ponavljam protiv mene ne postoje nikakve prijave, sem anonimnih predstavki za koje svi u Paraćinu znaju kome je u interesu da ih piše. Lažima da sam ja nekom uzeo 200 hiljada evra ozbiljno se ugrožava bezbednost moje porodice i na takve baljezgarije bolesnih umova neću da ćutim, već ću pravdu potražiti u državnim institucijama koje su zadužene za kriminalce koji se zbog sitnih političkih poena spremni da uništavaju tuđe živote. Ne bojim se nikoga, jer znam koliko sam savesno i pošteno radio svih ovih godina, kao što svi u Paraćinu znaju koliko je Tehnološka škola napredovala od kada sam izabran za direktora te ustanove.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
11
love
lol lol
1
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
admin

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format