PAUNOVIĆ: Ako se odluka o bojkotu ne promeni prepustićemo Paraćin naprednjacima


Predsednik opštine Paraćin Saša Paunović je izjavio za dnevni list “Danas” da ako odluka o bojkotu ostane na snazi, to znači da će Paraćin biti prepušten naprednjacima. Na novinarsko pitanje šta proglašenje bojkota znači za Paraćin, Paunović je odgovorio:
“Znači da ćemo ga prepustiti Srpskoj naprednoj stranci, ukoliko se odluka o bojkotu ne promeni. Sada je odluka na snazi i mi je poštujemo..”
Podsetimo da je predsedavajući Saveza za Srbiju Dragan Đilas pre nekoliko dana izjavio da niko iz saveza neće izaći na parlamentarne, pokrajinske i lokalne izbore i da je to konačna odluka. Šta to Paunović očekuje da se promeni nije nam poznato, pošto je on u javnosti prepoznat kao jedan od najvećih kritičara pojedinih poslanika Demokratske stranke koji smatraju da na izbore treba izaći. Interesantna je i današnja izjava narodnog poslanika iz redova demokrata Radoslava Milojičića koji je optužio Paunovića da izaziva ogromne podele u Demokratskoj stranci i da je između profesora Mićunovića, koji je osnivač DS, i Boška Obradovića izabrao da stane na stranu Obradovića. Sasvim je sigurno da izbori u Paraćinu bez Saše Paunovića ne bi imali legitimitet i da bi na njima Srpska napredna stranka ubedljivo pobedila, što ne bi moglo sa sigurnošću da se tvrdi ako bi demokrate izašle pred birače, jer i sa izbornim porazom bi teoretski mogli da formiraju vlast, jer za razliku od SNS-a imaju daleko veći koalicioni potencijal koji je više puta potvrđen u praksi i na osnovu koga je Saša Paunović već punih 16 godina predsednik opštine Paraćin.


What's Your Reaction?

hate hate
1
hate
confused confused
1
confused
fail fail
0
fail
fun fun
1
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
2
omg
win win
0
win
admin

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format