PRELAZAK DR DIMITRIJEVIĆA U SNS UZBURKAO PARAĆIN


Vladan Dimitrijević lekar kardiolog koji je pre nešto više od mesec dana podneo ostavku u opštinskom veću postao je član Srpske napredne stranke. Dimitrijević je na prošlim izborima bio četvrti na odborničkoj listi “Sigurno napred, Saša Paunović” i važio je za jednog od najuglednijih članova lokalne Demokratske stranke.

Fotografija: FB/SašaPaunović

Povodom ovog transfera koji je iznenadio mnoge u Paraćinu oglasio se i prvi čovek lokalnih demokrata Saša Paunović koji je u izjavi za FTV Paraćin rekao da poštuje rad dr Dimitrijevića kao lekara, ali kao čovek koji se bavio politikom i društvenim radom, veliko je razočarenje: Paunović dalje navodi da je bio upoznat sa pritiscima, pretnjama koje je dobijao dr Dimitrijević te da mu je on lično to pričao, ali da ni jednog trenutka nije želeo da izađe u javnost sa događajima koji su prethodili njegovom prelasku u SNS. Kako tvrdi Paunović dr Vlada se najviše plašio pretnji da će „neki ljudi“ istraživati njegov rad kao lekara i slučajeve koje je vodio.
Sa druge strane Srpska napredna stranka u svom saopštenju navodi da je od danas jača za još jedno veliko ime. “Dr Vladan Dimitrijević, poznati kardiolog iz našeg grada, čovek koji je svojim ljudskim i profesionalnim kvalitetima već sada ostavio veliki trag, postao je deo tima koji će pokrenuti Paraćin i obezbediti mu budućnost kakvu zaslužuje. Izuzetno nam je zadovoljstvo što jedan ovakav čovek, prepoznatljiv među svojim pacijentima kao kvalitetan, savestan i privržen stručnjak, sa nama deli viziju jednog drugačijeg i boljeg Paraćina”. navode naprednjaci u svom saopštenju na fejsbuku.
Ovaj politički transfer je definitivno uzburkao Paraćin i podelio javno mnjenje u opštini u kojoj  već pune 3 godine traje opsadno stanje i gde na mesečnom nivou imamo preletanja iz stranke u stranku, otimanje odbornika, pravljenje novih odborničkih grupa koje niko na izborima nije birao kao i kampanju obmana, spinovanja i notornih laži  preko neregistrovanih lokalnih portala sa jedne i sa druge strane. Ako ćemo da se bavimo samo realnum činjenicama moramo da konstatujemo da je Paunović prvi otvorio Pandorinu kutiju gde su odbornici lokalnih naprednjaka za raznorazne benificije prelazili na stranu vladajuće većine pa tako “otimanje” jakih igrača u gradu koji donose  glasova od strane SNS je samo logičan nastavak pragmatičnosti glavnih aktera vladajuće većine gde taj njihov pragmatizam na ivici etike preti da im se obije o glavu jer druga strana nema nikakve granice i zadrške kako bi osigurali sigurnu izbornu pobedu u Paraćinu.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
1
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
admin

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format