PROFESOR “BUĆKO” POSTAO NAPREDNJAK


Paraćinska politička scena sve više je počela da liči na pijacu na kojoj se trguje živim ljudima a gde su moneta za podkusurivanje obični građani ovog grada koji pokušavaju da spoje kraj sa krajem i kojima iz dana u dan politika sve više liči na rijaliti nego na mehanizam preko koga bi trebalo da se rešavaju njihovi egzistencijalni problemi.

Da li ste ikad mogli da pomislite da će Jovica Rajić da podržava politiku lokalne vlasti ili da će neko kao što je dugogodišnji član Demokratske stranke Dragoljub Stanković ispred Vučićeve slike pružiti ruku Zdravku Mihiću i postati član SNS. Verujem da niko od nas naivnijih nikad ne bi moga da predvidi takav scenario koji doživljava kulminaciju u paraćinskom političkom trileru gde više ne može da se pohvata ko je koja stranka i ko koju političku ideju zastupa. “Danas je naš tim postao jači za još jedno veliko ime. Dragoljub Stanković, dugogodišnji profesor paraćinske gimnazije, čovek od velikog ugleda u svojoj sredini, Golubovcu, ali i u čitavom našem gradu, svojim znanjem i iskustvom doprineće radu naše stranke, i izgradnji boljeg i uspešnijeg Paraćina.
Dobro došli profesore!” kaže se u saopštenju povereništva lokalnog SNS-a posle prelaska u njihove redove Dragoljub Stankovića profesora u penziji paraćinske Gimnazije koji je nekoliko decenija unazad bio član DS i više puta odbornik i kandidat za odbornika iz sela Golubovac gde i danas živi.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
admin

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format