PAUNOVIĆ: GODINA ZA NAMA BILA JE GODINA VELIKIH PROJEKATA


Ono što je bio najvažniji zadatak u ovoj godini ili što će biti najvažniji zadatak u budućnosti jeste otvaranje novih radnih mesta, aktivnosti vezane za zapošljavanje naših sugrađana i pomoć investitorima da ulažu u našu opštinu, naglasio je predsednik opštine Paraćin Saša Paunović na današnjoj konferenciji za novinare

Fotogragije: Opštinska služba za informisanje

Na konferenciji za novinare povodom Dana opštine Paraćin predsednik opštine Saša Paunović je rezimirao godinu za nama:
“Ova godina je bila godina velikih projekata gde smo realizovali brojne poslove koje smo prethodnih godina ugovarali i obezbeđivali sredstva. Ono što je bio najvažniji zadatak u ovoj godini ili što će biti najvažniji zadatak za budućnost jeste otvaranje novih mesta, aktivnosti vezane za zapošljavanje naših sugrađana i pomoć investitorima da ulažu u našu opštinu”. Paunović je dalje naveo da mimo industrijske zone i industrijskog parka koji su najveći projekti za zapošljavanje Paraćinaca opština je i na drugim prostorima rešavala imovinske probleme, gradila infrastrukturu i omogućavala nove investicije.
“Prošle godine u ovo vreme imali smo 65 investitora od kraja ekonomske krize, a sada imamo još šest novih. Tada je bilo 55 hiljada kvadratnih metara izdatih gradjevinskih dozvola za poslovanje i proizvodnju dakle tu ne govorimo o zgradama za stanovanje sa lokalima nego baš o objektima koji su namenjeni za rad preduzeća, a ovog trenutka imamo još 13.000 kvadrata poslovnih prostora više” rekao je Paunović.
Predsednik opštine je dalje naveo i neke druge infrastrukture projekte čija je realizacija završena ili je u toku, kao što je izgradnja parkinga iza tržnog centra “Kocka”, adaptacija nekoliko škola u gradu, sistem odbrane od poplava, izgradnja fontane i trga u centru grada, nekoliko dečijih igrališta u gradu i selima koja su napravljena kao i početak zamene glavnog vodovodnog sistema od Izvora do Paraćina.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
admin

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format