ZELENOVIĆ NA ČELU KOLONE PROTIV VUČIĆA?


Zelenović je dao ultimatum naprednjacima da vlast ima rok do 15. septembra da se u Skupštini Srbije izabere novi sastav REM-a ili će u suprotnom savez bojkotovati predstojeće izbore. Ovo upozorenje Zelenovića ima više na težini nego bilo kog drugog šefa neke opozicione stranke jer je on neprikosnoven u gradu od preko 100 hiljada birača i po svim merodavnim anketama, SNS ma kakvi izborni uslovi bili u Šapcu gotovo da nema nikakve šanse, pa tako odreći se sigurno vlasti u naredne 4 godine zbog principa i odlučnosti da se u Srbiji stvore normalni izborni uslovi stavlja ovog četrdesetrogodišnjaka na čelo opozicione kolone.

Gradonačelnik Šapca, Nebojša Zelenović

Po informacijama Portal035 iz dobro obaveštenih izvora gradonačelnik Šapca i lider stranke “Zajedno za Srbiju” bi ako opozicija odluči da izađe na izbore trebao da bude lider “Saveza za Srbiju” a samim tim i cele ujedinjene opozicije. Zelenović je jedini lider “saveza” koji je dokazani gradonačelnik a u Šapcu se i ako je grad anatemisam od republičke vlasti otvaraju  fabrike i rade kapitalni projekti koji samo dokazuju sposobnost ovog mladog čoveka. Nebojša Zelenović je najprihvatljiviji i od strane mladih ljudi koji su bili nosioci protesta “1 od 5 miliona” ali i od diplomatskih prozapadnih krugova gde u njemu vide sposobnog i racionalnog čoveka evropski orjentisanog koji bi u perspektivi uz dobru organizaciju mogao da poljulja rejting do sada neprikosnovenog Aleksandra Vučića. Jedina mana Zelenoviću bi mogla da bude što nije iz Beograda što često i potenciraju pojedini lideri “saveza” ali sudeći po protestima prihvaćen je od Beograđana bolje nego i jedan drugi lider opozicije ako izuzmemo glumce, umetnike i nezavisne intelektualce koji do sada nisu izrazili posebnu želju da se u budućnosti profesionalno bave politikom.Zelenović koji je trenutno predsedavajući Saveza za Srbiju juče je izjavio da vlast ima rok do 15. septembra da se u Skupštini Srbije izabere novi sastav Regulatornog tela za elektronske medije (REM), ili će u suprotnom savez bojkotovati predstojeće izbore.
“Očekujem to rešenje, ako to nemamo, ulazimo u bojkot”, rekao je Zelenović novinarima posle okruglog stola o izbornim uslovima.
Ovo upozorenje Zelenovića ima više na težini nego bilo kog drugog šefa neke opozicione stranke jer je on neprikosnoven u gradu od preko 100 hiljada birača i po svim merodavnim anketama, SNS ma kakvi izborni uslovi bili u Šapcu gotovo da nema nikakve šanse, pa tako odreći se sigurno vlasti u naredne 4 godine zbog principa i odlučnosti da se u Srbiji stvore normalni izborni uslovi stavlja ovog četrdesetrogodišnjaka na čelo opozicione kolone u Srbiji. tekst: Ivica Rakić

auto


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
admin

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format