Prepoznatljiva lica iz lokalnih sredina na izborima će predvoditi liste pokreta EVROPSKI PUT


Profesor Dragan Milošević kandidat
pokreta “Evropski put”- Basta za predsednika GO Sopot

Dragan Milošević, profesor sa integritetom i jedan od osnivača udruženja građana “Naš Sopot”, biće kandidat za predsednika GO Sopot na listi “Naš Sopot – Evropski put Basta”, odlučeno je na sastanku u okviru koga je dogovoren plan zajedničkog nastupa na lokalnim izborima u ovoj beogradskoj opštini.
Dragan Milošević je rođen 13. maja 1978. godine, osnovnu školu završio je u Sopotu, a srednju u Mladenovcu. Na Geografskom fakultetu u Univerziteta u Beogradu diplomirao je 2003. godine, a magistrirao tri godine kasnije.
Autor je više udžbenika geografije i član je radnih grupa ZUOV-a za izradu novih programa nastave i učenja iz geografije za osnovne i srednje škole. Pune dve decenije radi kao profesor geografije u OŠ “Jelica Milovanović” u Sopotu.
Ponosni je otac Anđele i Nikole.
Saradnja Dragana Miloševića i udruženja građana “Naš Sopot” sa pokretom “Evropski put”-Basta usledila je zbog zalaganja za iste vrednosti – vladavinu kompetentnih, nekorumpiranih i ostvarenih pojedinaca.
Pored toga, samo udruženje želi da mnoge korisne programe subvencija i direktne pomoći pod pokroviteljstvom EU u Srbiji dodatno pibliži meštanima Sopota, pre svega u sferi poljoprivrede, turizma i razvoja malih i srednjih preduzeća.

“Zadatak Dragana Miloševića i njegovog tima biće da nakon 33 godine smene korumpiranu garnituru “nedodirljivog” Živorada Milosavljevića, predsednika GO Sopot, budući da je opština pretvorena u privatno vlasništvo, a iza njih su afere kakve verovatno ne postoje ni u jednom manjem mestu Srbije.” poručuju iz pokreta Evropski put.

Da podsetimo i da je nedavno i funkcionerka Novog DSS Jelena Stojković iz Lazarevca prešla je u pokret EVROPSKI PUT BASTA i biće nosilac liste u Lazarevcu na narednim izborima, kao i kandidatkinja za predsednicu opštine ispred iste liste.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
admin

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format