ZAVRŠENO ASFALTIRANJE U BOBOVU KOD SVILAJNCA


U Bobovu je danas završeno asfaltiranje i sanacija dve ulice, ukupne dužine više od 800 metara, a završetak radova i meštane posetio je Predrag Milanović, predsednik opštine Svilajnac:

“Sproveli smo ambiciozan plan da u drugoj polovini godine uradimo asfaltiriranja i sanacije ulica u sedam mesnih zajednica ukupne vrednosti više od 500.000 evra. Završili smo u Bobovu put koji praktično spaja dva dela sela i koji je bio u jako lošem stanju. Posle ovoga očekuje nas sanacija u Lukovici i da se završi do kraja ulica 27. marta u Svilajncu, čime završavamo uspešno ovu građevinsku sezonu”– izjavio je Milanović.

Predsednik opštine Predrag Milanović je još jednom zahvalio i meštanima Bobova na velikoj izlaznosti na izbore za članove Saveta mesne zajednice i istakao da će se, nakon formiranja Saveta, zajednički praviti planovi za projekte u naredne četiri godine, a da je jedan od najvećih projekata svakako izgradnja kanalizacije.

Marko Pavlović, član Saveta mesne zajednice Bobovo, istakao je odličnu saradnju ove mesne zajednice sa rukovodstvom opštine Svilajnac:
“Iz ove saradnje proistekli su brojni infrastrukturni projekti u našem selu, osim puteva, vodovodne mreže, rekonstruisana nam je ambulanta, škola, crkva, a sve su ovo preduslovi da mlade ljude zadržimo i sačuvamo na selu. Raduje me što se i dosta mladih ljudi kandidovalo na izborima za članove Saveta mesne zajednice, pa ćemo svi zajedno, uz podršku lokalne samouprave, još bolje i više raditi na novim projektima.”


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
admin

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format