IZABRANO RUKOVODSTVO JAGODINSKOG GRADSKOG ODBORA BUNT – PRAVE SRBIJE


U centrali Prave Srbije održana je prva izborna sednica Jagodinskog gradskog odbora ove stranke. Izbornoj sednici prisustvovalo je 60 delegata koji su jednoglasnom odlukom izabrali novo rukovodstvo.

Za predsednika gradskog odbora izabran je Milan Momčilović, dosadašnji poverenik MO Majur, dok su za potpredsednike izbarani: Vladan Petrović, dosadašnji poverenik MO Rajkinac i Miloš Živanović mladi jagodinski advokat. Na sednici su verifikovani mandati predsednicima foruma gradskog odbora. Na ove funkcije jednoglasnom odlukom imenovani su: Vesna Milutinović, predsednica foruma žena, Stefan Vojinović, predsednik foruma mladih i Predrag Radovanović, predsednik foruma penzionera.

“Velika mi je čast što su mi moji saborci pružili podršku i izabrali me na funkciju predsednika jagodinskih Prvaša. Kao neko ko ne voli mnogo da priča već da se svojim radom dokazuje na terenu, mogu samo da poručim da će naš gradski odbor nastaviti sa mnogo jačim intenzitetom nego do sada, i da će nas u budućnosti čekati veliki broj akcija po kojima smo u narodu postali prepoznatljivi.” Zaključio je novoizabrani predsednik Jagodinskog gradskog odbora Prave Srbije, Milan Momčilović.

“Veliko je zadovoljstvo biti deo tima koji stvara zajedničke pobede. Ovo poverenje koje su mi ukazali moji saborci na današnjoj sednici samo je podstrek za moje dalje angažovanje na dobrobit našeg grada i čitave zajednice.” Zaključio je novoizabrani potpredsednik gradskog odbora Prave, Vladan Petrović.


What's Your Reaction?

hate hate
1
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
1
omg
win win
1
win
admin

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format