Odbornik Paunovićeve grupe građana pristupio naprednjacima?


Kako nezvanično saznaje Portal035 dugogodišnji odbornik na listama čiji je nosilac bio bivši predsednik opštine Paraćin Saša Paunović pristupio je Srpskoj naprednoj stranci i ako se ova informacija ispostavi kao tačna on će biti 33. odbornik liste “Aleksandar Vučić – Za našu decu” koja je na izborima održanim 21. juna prošle godine osvojila apsolutnu većinu glasova.

Odbornik za koga Portal035 ima saznanja da je na lokalu podržao politiku Aleksandra Vučića i predsednika opštine Paraćin Vladimira Milićevića je Dragan Živković iz Donjeg Vidova, koji već mesecima unazad glasa za pojedine odluke vladajuće većine. Na brojeve telefona koji su dostupni našoj redakciji nismo uspeli da dobijemo potvrdu ove informacije ni od lokalnog povereništva SNS, ni od Dragana Živkovića.

Dok lider najveće opozicione odborničke grupe u Skupštini pokušava da nameće teme koje su u neku ruku i zaostavština bivše vlasti odbornici njegove grupe građana po svemu sudeći ne žele da se vraćaju u Demokratsku stranku, i po informacijama koje ima naš portal moguć je prelazak  još nekoliko odbornika u redove naprednjaka,, što bi potvrdilo apsolutno dominantnu ulogu lokalnog SNS-a u opštini Paraćin, ali i potpuno demotivisalo simpatizere opozicionog bloka koji evidentno traže novog lidera koji bi mogao da ih okupi, jer trenutno najtransparetniji nosioci opozicione politike imaju breme dvadesetogodišnje hipoteke vlasti i glasači, pogotovo mlađa populacija u Paraćinu ih ne prepoznaju kao političke autoritete. I Pokret svi za Paraćin koji je do sad bio najhomogeniji politički opozicioni akter u Paraćinu po saznanjima Portala035 može uskoro da ostane bez nekih svojih članova koji su u junu 2020. godine bili na odborničkoj listi ovog pokreta. Lokalna ideja naprednjaka je slična kao i na republičkom nivou, da svi koji mogu da daju neki društveni doprinos budu deo stranke Aleksandra Vučića, za šta je u Paraćinu primer “Zdrava priča” koja je sa kompletnom odborničkom grupom pristupila lokalnom SNS-u.

Da podsetimo da je republička lista SNS na prošlim parlamentarnim izborima u Paraćinu osvojila blizu 19..000 glasova na nešto više od 30.000 izašlih birača, dok je na lokalu SNS sa 28 odbornika od 55, ostvario apsolutnu pobedu.


What's Your Reaction?

hate hate
1
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
1
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
4
love
lol lol
2
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
admin

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format