SUMIRANJE RADA PARAĆINSKE TURISTIČKE ORGANIZACIJE U POSLEDNJE 4 GODINE


“Period od četiri godine rada u TO Paraćin bio je izuzetno dinamičan, pun izazova i poslovnih uspeha. U ovom periodu sa svojim kolegama uspeli smo da uradimo puno toga: organizovani su sjajni koncerti Vlatka Stefanovskog, Sanje Ilića i Balkanike, Aleksandre Radović.” kaže za Portal035 dumirektor Turističke organizacije Paraćin Aljoša Gligorijević.

-Od 2016. pokrenuto je dzez veče koje se svakog septembra sada već tradicionalno organizuje u pozorištu a na kome su nastupali Vasil Hadzimanov, Sinan Alimanović i maestralni Big Bend RTS-a i Frančesko Santuči. Radili smo pasionirano na organizaciji Medjunarodnog sajma privrede u Paraćinu a sa ponosom ističem Salon vina koji je u našoj režiji postao prepoznatljiv u celom regionu i jedan od najboljih u Srbiji koji svake godine okupi više hiljada ljudi i oko 80 fantastičnih izlagača. Uspostavljena je odlična saradnja sa resornim ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija tako da je zahvaljujući upravo toj saradnji TO Paraćin sprovela projekat uredjenja novih prostorija i otvoren je po prvi put u Paraćinu turistički info-centar sa najsavremenijim multimedijalnim totemima i interaktivnim ekranima.

Gligorijević kaže da TO Paraćin može da se pohvali saradnjom sa ambasadama Finske, Egipta i Venecuele sa kojima su organizovali izložbe u Paraćinu koje su na najbolji način prikazale saradnju Srbije i ovih zemalja.
-U narednom periodu nastavićemo da radimo na organizaciji raznih manifestacija ali i promociji Paraćina kao turističke destinacije. Pokušaćemo da stimulišemo turiste iz čitavog regiona da posete Paraćin, naša izletišta Grzu i Sisevac, manastire i muzej. Radićemo na gastronomskoj ponudi i pospešivati vinski turizam. Za kraj bih izdvojio da Paraćin svake godine beleži rast od 30% po broju ostvarenih noćenja te je prošle godine zabeležen rekord od 20.000 noćenja.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
4
love
lol lol
0
lol
omg omg
1
omg
win win
2
win
admin

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format