DECA I UNUCI RATNIH VETERANA DOBILI NOVOGODIŠNJE PAKETIĆE


Organizacija BUNT – Prava Jagodina u prepunoj sali Pomoravskog okruga delila je novogodišnje paketiće deci i unucima veterana Republike Srbije.

“Velika nam je čast što smo večeras podelili novogodišnje paketiće vašoj deci i unucima. Vi ste se borili i prolivali krv da bi mi i ova deca danas živeli u slobodi i na tome vam neizmerno hvala. Danas na vas niko ne obraća pažnju, a većina vas živi u veoma teškim uslovima. Kao društveno odgovorna organizacija koja se već dokazala svojim delima, mi vam sada dajemo reč da ćemo se boriti za vaša prava. Od večeras smatrajte da imate vaše prostorije. Dajemo vam na upravljanje našu kancelariju bez ikakvih nadoknada. Ono što vam već sada obećavamo je da ćete uskoro od nas dobiti jednokratnu pomoć u vidu prehrambenog paketa, a u narednih dva meseca obezbedićemo svim članovima jagodinskog odbora veterana Republike Srbije mesečni dodatak u vrednosti od 1000 dinara.

Takođe vam obećavamo da ćemo se u gradskoj skupštini boriti da svi veterani u Jagodini dobiju mesečni borački dodatak i umanjenje od 30% na račune za vodu i komunalne troškove. To u praksi postoji u Republici Srpskoj i taj sistem ćemo preneti ovde. Na našoj odborničkoj listi na visokoj poziciji biće predstavnik koga vi odaberete i on će u skupštini Grada moći da iznese sve ono što vas muči i tišti. Od večeras zajedno krećemu u borbu za vaša prava.” Rekao je Dušan Marković, predsednik BUNT – Prave Jagodine.”Dvadeset godina je prošlo od poslednjeg rata i moja želja je da se ta vremena više nikad ne ponove, a da vaša i naša deca odrastaju i žive u miru. Vama dugujemo veliku zahvalnost za sve što ste učinili za našu zemlju. Žao mi je što je naša država nemarna za vas i vaše probleme, ali kao nosioci jedne nove političke ideje i smene političke generacije borićemo se da se ta greška ispravi.” Zaključio je Aleksandar Grković, jedan od lidera BUNT – Prave Jagodine.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
admin

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format