Osoba višestruko osuđivana zbog droge na izbornoj isti profesora Bojana Jovanovića


Na listi “Ujedinjena opozicija Paraćina”  koju predvodi profesori Ekonomsko – trgovinske škole Bojan Jovanović na trinaestom mestu kao kandidat za odbornika nalazi se Aleksandar Nastić koji je po potvrđenim izvorima Portala035 više puta bio osuđivan zbog droge, i gde se protiv njega trenutno vodi još jedan postupak zbog prodaje heroina pred Višim sudom u Jagodini.

Kako nezanično saznajemo Nastić je u toj koalicionoj grupi građana delegiran ispred Narodnog pokreta Srbije koga predvodi Miroslav Aleksić, a koaliciju kako su objavili na društvenim mrežama još čine Demokratska stranka, Narodna stranka, Zajedno i lokalne GG “Svi za Paraćin”  i “Saša Paunović – Sigurno napred”.

Ima već nekoliko dana kako je ova priča izašla u medije a prvi na listi “Ujedinjena opozicija Paraćina” Bojan Jovanović se nije oglasio, da demantuje ili potvrdi ove navode.

Moralni je sunovrat društvo ako na jednoj listi koja pretenduje da vodi ovaj grad postoje osobe kojima se trenutno sudi za prodaju heroina gde u poslednjih 15 godina Aleksandar Nastć ima čak 4 osuđujuće presude vezane za narkotike. Nameće se pitanje i o političkom i etičkom kredibilitetu srednjoškolskog profesora koji radi sa decom i u kampanji šalje poruku da se bori protiv kriminala i nestručnosti, a dobro poznato lice svima u Paraćinu koje je iz kriminogenog miljea mu je u krugu najbližih saradnika.

Zato javnost traži od profesora Bojana Jovanovića odgovore kako se višestruko osuđivana osoba zbog droge našla u njegovom timu i kakav je status Aleksandra Nastića danas nakon što je ova afera izašla u javnost?

Da podsetimo da je Aleksandar Nastić osuđivan zbog droge 2009. godine pred Višim sudom u Jagodini, kao i 2010. i 2018. godine pred istim Sudom,  dok je  2012. proglašen krivim i pred Osnovnim sudom u Paraćinu.

FOTO: Skrinšot društvene mreže

TEKST: Ivica Rakić


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
1
confused
fail fail
1
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
1
geeky
love love
0
love
lol lol
1
lol
omg omg
0
omg
win win
1
win
admin

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format