STOJKOVIĆ: ORKESTRIRANI NAPADI MEDIJA PLAĆENIH IZ INOSTRANSTVA NA PORODICU NEDIĆ


“Jedina istina o Novaku Nediću po čemu su on i njegova porodica prepoznatljivi u Srbiji je da su jedni od najvećih donatora crkvama i manastirima po Srbji gde se izdvaja pomoć manastiru Hilandar. Jedina istina je da Novak Nedić u tišini bez ikakve medijske pompe godinama unazad pomaže ugroženoj deci sa Kosova i Metohije koja žive po enklavama okružena neprijateljski raspoloženim albanskim narodom. Pomagao je Novak Nedić i siromašne porodice širom Srbije, pa i Srbe u Hrvatskoj ali to na plaćenim medijima direktno finansiranih iz inostranstva nikad nećemo moći da čujemo.” navodi se u saopštenju Svepravoslavnog nacionalnog saveta.

– Kao što nećemo da čujemo i istinu o njegovom ocu koga su takođe upleli u ovu nevešto smišljenu medijsku hajku, a Vojislav Nedić je čuveni srpski advokat koji potiče može se reći iz ugledne srpske svešteničke porodice, višedecenijski borac za prava srpskog naroda, gde je zastupao mnoge stradalnike u borbi za svoja prava bez ikakve naknade i koji je uvek isticao otadžbinu na prvom mestu.

Dobar poznavalac prilika u Srbiji teolog i analitičar Miloš Stojković je za portal InfoBG prokomentarisao medijsku hajku na Novaka Nedića:

“O gospodinu Novaku Nediću imam samo reči hvale. On nije ušao u politiku sa željom da bilo šta za sebe lično ostvari, u politiku je ušao kao bogat čovek čiji je otac gospodin Vojislav Nedić, koga lično poznajem veliki srpski patriota dobrotvor i više od 3 decenije ugledni advokat. Tako da Novak nije imao nikakvu potrebu da politiku koristi za lične interese već za interese Srbije i građana kojima je pimoć potrebna.
Pročitao sm ovih dana optužbe da su mu neki ljudi sumnjivog morala plaćali hotelske račune, što su veoma smešne i bedne optužbe jer porodica Nedić ima Bogu hvala svoj novac kojim sami mogu priuštiti mnogo toga. Pre bih rekao da su oni koji kreiraju laži o časnoj srpskoj porodici Nedić na platnom spisku onih koji Srbiji ne žele mišta dobro.” zaključio je Stojković.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
admin

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format