DS: U strankama opozicije nemamo iskrene partnere za promenu vlasti u Jagodini


Saopštenje OO DS Jagodina

“Stranka slobode i pravde i
Narodni pokret u Jagodini su juče,bez ikakvog razloga i povoda, kršeći čl.1. Sporazuma o pobedi, dali nepotrebno i konfliktno saopštenje, zbog koga zaslužuju najoštriju političku odgovornost,
u kome ističu:

“Da već duži vremenski period otežano sarađuju sa Demokratskom strankom u Jagodini zbog narušenih međuljudskih odnosa.”

Kada su već ove dve stranke izašle u javnost samo par dana nakon što su naši predsednici u Beogradu potpisali Dogovor za pobedu, praveći tako nemerljivu štetu srpskoj opoziciji, treba čuti i stranu DEMOKRATSKE STRANKE.

Naši odnosi jesu narušeni zato što u njima nemamo iskrene partnere za promenu vlasti u Jagodini i zato što permanentno ukazujemo predsednici Stranke slobode i pravde i predsedniku Narodnog pokreta u Jagodini da nemaju opoziciono delovanje, a nemaju ga zato što je rođak predsednici SSP predsednik Jedinstvene Srbije za Jagodinu, a ona radi u JP čiji je Palma “gazda”, zbog čega izostaje konkretna kritika Palme i njegovih dvorskih luda.

Sa druge strane predsedniku Narodnog pokreta u Jagodini je Palma zaposlio blisku rođaku u prosveti, tako da se od osnivanja ove stranke, a i ranije kroz Narodnu stranku nije desila kritika na račun vlasti, ali ni jedna kritika!
Nasuprot tome ove dve stranke vrlo smelo kritikuju DS, koja je jedina prava opoziciona stranka u Jagodini i koja ukazuje na ove anomalije.

Treba napomenuti da ove dve stranke ne učestvuju u organizaciji protesta Jagodina protiv nasilja.

Pozvali smo predstavnike ove dve stranke da se u petak u 18h, na protestu, zajedno sa DEMOKRATSKOM STRANKOM obrate građanima Jagodine, pogađate-nisu pristali!
Umesto da se predstavimo građanima Jagodine, dobili smo javno saopštenje, kako otežano sarađuju sa DS, evo sada smo objasnili i zašto.
Pratićemo svi zajedno da li će konačno i KONKRETNO prestati da vode politiku iz fotelje kritikujući nas koji radimo i prenoseći obaveštenja svojih stranaka iz Beograda ne pominjući nikoga iz bahate i korumpirane lokalne vlasti, ni Palmu, ni Nikolu, ni Vladu koka-kolu ni lažnu opoziciju kao što svakodnevno čini DEMOKRATSKA STRANKA.
Naglašavamo da je naš odgovor iznuđen neodgovornim saopštenjem ove dve stranke i nadamo se da se to više neće događati.” navodi se u saopštenju predsedništva Demokratske stranke Jagodine.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
admin

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format