Jagodinska ultranacionalistička stranka “Bunt – Prava Srbija” otvorila kancelariju u Nišu


Danas je u Nišu uz prisustvo velikog broja sipatizera i članova BUNT – Prave Srbije otvorena kancelarija gradskog odbora Niš koja će biti i sedište partije za Nišavski okrug. Kancelariju je svečano otvorio predsednik BUNT – Prave Srbije Dušan Marković zajedno sa potpredsednikom Nikolom Ostojićem koji je i vršioc dužnosti predsednika Nišavskog okružnog odbora BUNT – Prave Srbije velika nam je čast što su danas naši gosti bile dve dame iz udruženja Ženski centar-žena za ženu iz Jagodine.

“Danas smo jednim lepim povodom u Nišu. Naš odbor u Nišu jedan je od boljih odbora BUNT – Prave Srbije ovaj odbi iskreno se nadam da će ovaj odbor imati izuzetne rezultate na predstojećim izborima. Velika mi je čast što smo večeras otvorili kancelariju u prestonici Konstantina Velikog.
Najveću zahvalnost večeras dugujemo mom potpredsedniku Ostojiću kao i predsedniku našeg odbora u Nišu, dr Milošu Stojanoviću, kao i svim njihovim saradnicima koji su nas večeras ugostili i okupili i koji će ako Bog da uskoro osloboditi Niš i vratiti ga na pravi put. Nastavljamo u narednom periodu sa otvaranjem kancelarija naših odbora i sa formiranjem povereništva širom Srbije, a sve sa ciljem da što spremnije dočekamo izbornu trku. Naša borba se ogleda u DELIMA, a ne suvoparnim rečima. Okosnica naše kampanje biće borba za srpske nacionalne interese koji su danas više nego ikada ugroženi kako od stranog faktora tako i od domaćih izdajnika. Neka je srećna borba mojim saborcima u Nišu! Živela Srbija!” Rekao je Dušan Marković predsednik BUNT – Prave Srbije i opozicioni odbornik u Skupštini grada Jagodine.

“Veliko mi je zadovoljstvo što večeras otvaramo kancelarije u mom rodnom gradu. Naša partija biće kuća svih Nišlija koji žele da naš grad menjamo na bolje.
Krećemo u odsudnu borbu za pravi Niš, ali i borbu za Srbiju. Borićemo se da Niš kao nekada bude jedan od vodećih gradova u Srbiji, a ne zadnja rupa na svirali što bi rekao naš narod. Naš program za Niš koji ćemo uskoro predstaviti biće potpuno ostvariv, a pogađa u samu srž problema naših sugrađana.
Nišlije će na predstojećim izborima imati za koga da glasaju. Do pobede!”
Rekao je Nikola Ostojić, potredsednik BUNT – Prave Srbije i predsednik Nišavskog okružnog odbora.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
1
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
admin

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format