GIMNAZIJA Paraćin ove godine upisuje 110 učenika u 4 odeljenja


Učenicima je neophodno predočiti da je gimnazija jedna etapa u celokupnom procesu školovanja. Nakon završene gimnazije učenici treba da steknu dalje obrazovanje i kvalifikacije za zanimanje kojim žele da se bave, na visokim strukovnim školama i fakultetima. Gimnazija je najbolja baza za dalje studiranje, a svršeni učenici gimnazija uglavnom lako upisuju željene fakultete.

Zašto Gimnazija ?

  1. U Gimnaziji se postavljaju temelji, stvara navika i razvija ljubav i pozitivan odnos prema školi, učenju i profesionalnom razvoju uopšte. Tada se razvija sklonost ka celoživotnom usavršavanju.
  2. Učenici u Gimnaziji prednjače u sticanju opšteg obrazovanja i formiranju vrednosnog sistema koji predstavlja jasnu predikciju njihovog školskog i profesionalnog uspeha u budućnosti.
  3. Iako smo ostali verni tradicionalnim vrednostima, metodički je naša nastava inovativna i unapređena na više načina. Časovi su kreativni i interdisciplinarni i obogaćeni edukativnom tehnologijom kako bi deca od početka naučila da povezuju znanja iz različitih oblasti i razvila pozitivan odnos prema nastavi.
  4. Ljubav i posvećenost, profesionalizam,  kreativnost, ljudskost, dobra komunikacija, prijatna atmosfera na odmorima, sigurnost i bezbednost učenika doprinose da ova škola bude drugačija i PRAVI IZBOR ZA VAŠE DETE.

“U školskoj 2023/2024 upisujemo 110 učenika koji će biti raspoređeni u četiri odeljenja, i to: Dva opšta, jedno društveno-jezičko i odeljenje za učenike sa posebnim sposobnostima za informatiku i računarstvo.

Nestrpljivo vas očekujemo, dragi naši osmaci!
Budite naši učenici i steknite kompetencije za ceo život. Dođite da se družimo, da širimo prijateljstvo, da plešemo i učimo zajedno, i negujemo identitet i tradiciju dugu preko 100 godina.” navodi direktorka Gimnazije Biljana Obradović.

Biljana Obradović, direktorka Gimnazije Paraćin

What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
2
love
lol lol
0
lol
omg omg
1
omg
win win
0
win
admin

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format