OPŠTINA SVILAJNAC RASPISALA KONKURS ZA KOMUNALNE MILICIONARE


Opština Svilajnac raspisala je javni konkurs za izbor kandidata za zaključivanje ugovora o stručnom osposobljavanju za obavljanje poslova komunalnog milicionara.

Rok za podnošenje prijave je 1. decembar. Pravo da konkurišu imaju punoletni državljani Republike Srbije, koji nisu pravnosnažno osuđivani na bezuslovnu kaznu zatvora u trajanju od najmanje 6 meseci, da im ranije nije prestao radni odnos u državnom organu, organu teritorijalne autonomije i organu jedinice lokalne samouprave zbog teže povrede dužnosti iz radnog odnosa.

Uslovi za prijavu kandidata su: kandidati treba da su psihofizički sposobni za obavljanje poslova komunalne milicije, da ne postoje bezbednosne smetnje za obavljanje poslova komunalnih milicionara, da imaju stečeno najmanje srednje obrazovanje u četvorogodišnjem trajanju i najmanje jednu godinu radnog iskustva u struci i da su nezaposleni.

Ugovor o stručnom osposobljavanju za obavljanje poslova komunalnog milicionara biće zaključen sa sedmoro kandidata, a troškove obuke snosiće Opštinska uprava opštine Svilajnac. Po završetku obuke, kandidati će proći proveru stručne osposobljenosti, nakon čega će dobiti sertifikat o ostvarenom uspehu kandidata za komunalnog milicionara. Kandidat koji je uspešno završio program stručnog osposobljavanja i dobio sertifikat polagaće ispit za komunalnog milicionara. Oni koji ga uspešno polože, imaće prava da učestvuju na javnom konkursu za popunjavanje izvršilačkog radnog mesta komunalnog milicionara.

Razgovori sa kandidatima biće obavljeni u prostorijama Opštinske uprave opštine Svilajnac. Kandidati će o datumu i vremenu provere znanja i veština biti naknadno obavešteni.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
admin

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format