Milićević deli iste životne probleme sa većinom građana Paraćina


Piše: Miloš Đokić, master politikolog i
diplomirani pravnik

Šta je normalno?

Biti pošten i častan? Imati ljubavnice da svi znaju ili voleti svoju ženu i porodicu? Imati nekretnine od Beograda, preko “bare” do raznih morskih destinacija ili živeti u samo jednoj porodičnoj kući? Izvlačiti novac građana decenijama i kupovati džipove ili plaćati reprogram dugova kao običan svet? Šta je moralno i šta je normalno?
Da li tražimo da nas vode i predstavljaju oni koji rade isključivo za sebe ili je valjda normalno da su tu zbog svih nas? Da li je normalno da rade za narod i da su kao i mi svi obični građani pa da imaju i po neki dug? Ili je normalno da imaju toliko novca da, im je sada samo potrebna vlast i moć da svi na kolenima mole za pomoć.

Suština,Milićević je čovek koji živi kao velika većina građana u ovom gradu, da je krao, pljačkao i šemio se sa tajkunima verovatno bi sad bio po meri ovdašnjih “privrednika” i lokalne opozicije. Poprilično sam siguran da je i izbore ubedljivo dobio baš zato što deli iste probleme sa većinom građana Paraćina.

Milićević nije tabloidu Danas dao 2 miliona dinara a danas uredjuje tekstove istog tabloida. Nije Milićević taj tip čoveka, to znaju njegove komšije, školski drugari, kolege i prijatelji, to zna Paraćin.

On nema vremena da se bavi lokalnim lopovima i lažovima, jer trenutno radi velike stvari za opštinu Paraćin što će lično da saopšti građanima u narednim danima, a to je verovatno i razlog brutalne medijske kampanje koju sprovode lokalni tajkuni i propali političari. Nek im je na čast, kako radili tako im i Bog pomogao.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
1
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
6
love
lol lol
3
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
admin

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format