PARAĆINSKA STAKLARA NASTAVILA RAD PUNIM KAPACITETOM


Informacija o curenju peći L5 u Srpskoj fabrici stakla koja se desila juče. u 18:07 časova zaustavljena je u potpunosti istog dana u 21:58 I tom pirlikom je pored dežurne vatrogasne jedinice SFS od strane obezbedjenja fabrike pozvana iz predostrožnosti i lokalna dežurna vatrogasna jedinica.

“Iako su akcidenti u fabrikama stakla česta pojava i u okolnim evropskim fabrikama I na novijim pećima od one koja je u funkciji u SFS, ova vest je izazvala neprirodnu senzaciju i dospela na stranice mnogih portala pa i vašeg i to sa video materijalom kojij je sniman unutar fabrike i zatim distriburiran što je krivično delo pa je i to sad primer istrage.” kaže za Portal035 dobro upućen izvor iz Srpske fabrike stakla.

Kako saznaje Portal035 iz dobro obaveštenih izvora sve vreme akcidenta isključena je samo jedna proizvodna linija. Sanaciji dela peći koji je procureo pristupilo se već danas u ranim jutarnjim satima a sanacija je završena u 19 časova. Srpska fabrika stakla se vraća na pun režim rada a zanimljiv je podatak da SFS nikada nije zaustavila proizvodnju od 1907. godine, i da je to naša druga najstarija fabrika u Srbiji.

Snimci iz unutrašnjosti fabrike koji su se sinoć munjevito pojavili na društvenim mrežama

ZAMERKA NA SINOĆNJE IZVEŠTAVANJE Portala035

“Inače je bezbednosno interesantno kako je do incidenta i senzacionalnih objava na jednom FB portalu na kome su se inače pojavili svi snimci iz unutrašnjosti fabrike, došlo na dan održavanja Sednice odbora poverilaca na kojoj je doneta odluka o prodaji SFS i to svetskim strateškim kupcima a po sistemu prikupljanja javnih ponuda. Takav čin i sinhroniovani senzacionalizam su izazvali uzmenirenje najvećih investitora koji su izrazili interesovanje za ulaganje i prosirennje kapaciteta za jos 1000 zaposlenih a do sada ih već ima devet od čega tri spadaju u sam vrh staklarske industrije.” tvrdi dobro obavešten izvor iz Srpske fabrike stakla za Portal035, koji ne isključuje mogućnost da se radilo i o namernoj sabotaži.

Interna istraga u vezi potencijalne sabotaže na koju se posumnjalo već oko 21 čas je u toku, kao prijava lica koja su neovlašćeno snimala i slala video materijal.

Brzom reakcijom nadležnih fabrika je nastavila da radi punim kapacitetom

What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
1
love
lol lol
1
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
admin

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format