Najveći ENERGIJA FESTIVAL do sada od 22. jula u PARAĆINU


Festival koji je nastao 2017. godine u malom Paraćinu, ove godine obeležiće svoje 5. izdanje. Pod sloganom “Zaigrajmo zajedno“, mali jubilej je zakazan za 22. i 23. jul, tradicionalno, na prostoru bivše vojne kasarne “7. Juli” u Paraćinu.

Kao da smo JUČE prvi put tražili put do stare kasarne očekujući omanju žurku. Ah, kako smo se samo prevarili. Prvi festival je bio skroman, ali sa dušom. Od tada, do danas, Energija festival se dokazao kao pravi dragulj međ’ sve većim brojem festivala u zemlji…

Tako su brzo (po)rasli

Iz godine u godinu, organizatori Energija Festivala nudili su sve bolji program na svojoj glavnoj bini, uz pokušaj (2019. godine) da program prošire. Odmah nakon pauze 2020. godine zbog pandemije, prethodnog leta nas je sačekao program na “samo” jednoj bini. Ne možemo da osporimo da je sadržaj bio vrlo kvalitetan. Obzirom da se dobar broj festivala u zemlji 2021. nije oporavio od prethodne godine pod merama, bilo nam je vrlo drago što se festival desio, pa makar i da je zaista bila tek mala žurka.

Ono što svakako nismo očekivali je da festival ove godine naraste na 3 festivaske bine i da na njima predstavi OVAKAV PROGRAM.

Od kog iznenađenja početi?

Našu najveću pažnju svakako je privuklo ime na Main stage-u, Uroš UMEK. Njega posebno ne treba predstavljati. Za njega jednostavno svi ljubitelji tehno muzike na planeti znaju. Delimo se samo na one koji su imali prilike da ga čuju i one koji to nisu… Srećom, publika u Centralnoj Srbiji sada konačno ima priliku da ga čuje!

I to nije sve! Pored njega, još jedan stranac na ovogodišnjem festivalu, možda nešto manje poznat domaćoj publici, ali svakako čovek koji je širom Evrope bio podrška najpoznatijim imenima tehno muzike, Damir Hoffman. Praćeni imenima poput Lee Dobričić, koja se zbog bolesti prošle godine nije pojavila na Energiji, te jedne od DJ ikona u Srbiji Dejana Milićevića… Program na Main Stage-u je zaista fantastičan. U rangu je sa mnogo jačim festivalima u zemlji!

Nakon 2019. godine, ponovo je najavljen najmanji ali možda i najvatreniji ALT stage, ovog puta sa programom u drum and bass i trance žanrovima. ALT stage će tako ugostiti: Soul Drive-a, Drop Sensei, Indukt-a, Baneta (Šurenje Takeover), Electro Silver-a, Stoleta, Cheda-u i Lunar-a.

No, pravo iznenađenje je LIVE stage i sva imena čiji su nastupi najavljeni u ova dva dana: Sara Jo, Angellina, Zoi, Tara, Ognjen i Fox i Surreal!

KAKAV PROGRAM!

Ono što je sigurno je da će ovog puta Energija Festival biti u centru pažnje baš svima, obzirom da pokriva muziku za ljubitelje različitih modernih muzičkih žanrova. Ovaj događaj, definitivno je nešto što se u Pomoravlju nikada ranije nije desilo!
Pomama za povoljnim ulaznicama

Organizatori su, kao i uvek do sad izašli sa vrlo povoljnom cenom ulaznica, u odnosu na sve druge festivale u zemlji, pogotovu kada se u obzir uzme ovako bogati program festivala.

Cena karata od 1500 dinara u pretprodaji, predstavlja uštedu od 30% u odnosu na finalnu cenu karata.

Ulaznice se mogu kupiti u Gigstix prodajnoj mreži. Pored toga, ulaznice u Pomoravlju možete potražiti u klubu Ex-Fontana i Pub-u u Paraćinu, Knjižari Grand u Ćupriji (Karađorđeva 70), kao i Caffe-u Plus u Jagodini (Sinđelićeva 26).

Vidimo se na Energiji! Zaigrajmo zajedno!


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
2
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
admin

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format