PARAĆINSKI SPS, VLAST ILI OPOZICIJA?


Kako nezvanično saznaje Portal035 moguće je prekomponovanje lokalne većine u Paraćinu. Sve više visokih lokalnih funkcionera SNS zagovarava tezu da se lokalni SPS izbaci iz vlasti zbog neodgovornih pojedinaca u toj stranci. Jednom delu paraćinskih naprednjaka smeta javno istupanje pojedinih funkcionera Socijalističke partije Srbije koji iako imaju najplaćenije funkcije u lokalnoj vlasti, permanentno podrivaju koaliciju i javno nastupaju kao opozicija, dok sa druge strane koriste sve benefite vlasti.

“Za godinu dana vlasti u opštini Paraćin započeti su kapitalni projekti, radi se put ka Sisevcu iz pravca Senja, kreće izgradnja puta Sisevac – Grza, posle skoro decenije pauze završava se putni pravac, Paraćin – Pojate, u rekonstrukciju škola u opštini Paraćin izdvojeno je više miliona evra, uskoro će biti rešeno i pitanje Staklare. Do sada se u istoriji ovog grada nikad više nije ulagalo u kulturu i sport, a pojedini naši koalicioni partneri se ponašaju krajnje neodgovorno, i veoma često javno šalju poruke uperene protiv politike Srpske napredne stranke, dok sa druge strane koriste sve benefite vlasti. Mi smo im prošle godine pružili ruku i pozvali ih da sa nama preuzmu odgovornost u vlasti, iako sami imamo apsolutnu većinu, pa vi sami procenite ko je ovde politički ispravan i korektan a ko nije.” kaže za Portal035 lokalni funkcioner Srpske napredne stranke koji je želeo da ostane anoniman.

SNS danas u Skupštini opštine Paraćin ima 33 odbornika i još 5 odbornika koji podržavaju predloge vlasti, što je dvotrećinska većina u SO Paraćin, tako da lokalni socijalisti nisu ni potrebni naprednjacima kao koalicioni partneri. SPS sa 3 odbornika u SO Paraćin, ima direktore u Muzeju i Poslovnom centru, člana Opštinskog veća, i članove u 12 upravnih i nadzornih odbora.


What's Your Reaction?

hate hate
2
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
1
fun
geeky geeky
1
geeky
love love
2
love
lol lol
1
lol
omg omg
1
omg
win win
0
win
admin

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format