MLADE JAGODINSKE ATLETIČARKE PRVAKINJE CENTRALNE SRBIJE


Proteklog vikenda u Kraljevu na novom Atletskom stadionu održano je prvenstvocCentralne Srbije za juniore. U konkurenciji tridesetak klubova, nastupili su i takmičari GAK “Jagodina”.

Prvog dana takmičenja natupala je Milosavljević Elena starija pionirka u trci na 100m. Iako je četiri godine mlađa od komkurencije ona u trci na 100m sa 14,19 sekundi zauzela šesto mesto.

Narednog dana takmičenja na borilište prve su izašle Milosavljević Elena i mladja juniorka Jovanović Lena u skoku u dalj. Lena je prvi put nastupala u ovoj disciplini i takmičenje je završila sa 3,78m. Elena je imala odličan nastup i sa novim ličnim rekordom 4,56m zauzela je odličnu osmu poziciju. Zatim su na 200m nastupile Jovanović Lena i Milutinović Miona(06). Lena je 200m pretrčala za 30,44 a Miona za 30,09. Obema su ovo rezultati lični rekordi. U drugoj grupi nastupile su Nasković Anja i Tešić Iva, Anja je istrčala veoma dobrih 30,66 dok je Iva išla na granici ličnog rekorda 33,91. Bogojević Janko nastupio je na 200m i sa ličnim fekordo 24,64 zauzeo je solidno osmo mesto.

Najzad nastupila je i ženska štafeta 4×400. U sastavu Jovanović Lena, Milosavljević Elena, Nasković Anja i Milutinović Miona, ekipa je napravila iznenđenje osvojivši prvo mesto  iako je jedna od namlaudjih ekipa na takmičenju. U odličnij trci , hrabro su trčale devojčice GAK ™Jagodina” i dominantno zauzeli prvo mesto i postale nove prvakinje centalne Srbije u disciplini 4x400m za juniorke.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
1
lol
omg omg
1
omg
win win
0
win
admin

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format