Zelenović predstavlja platformu “Akcija” u hotelu Petrus u Paraćinu


Predsednik stranke Zajedno za Srbiju Nebojša Zelenović upravo u hotelu Petrus u Paraćinu drži tribinu. Zelenović je u Paraćin došao kako bi predstavio platformu “Akcija” koju čine političke stranke, grupe građana i udruženja okupljene oko programa “Zeleni dogovor za Srbiju” čiji je program borba za očuvanje prirode, socijalne pravde i ljudskih prava.

Predsednik ZZS Nebojša Zelenović se danas u video obraćanju na svojoj zvaničnoj FB stranici zahvalio domaćinima ove tribine Saši Paunoviću, Vesni Parezanović i ostalim strankama i udruženjima koja učestvuju u organizaciji ove tribine.

Lider ZZS, Nebojša Zelenović, večeras u Paraćinu

Iako je Zelenović pozvao ljude da dođu na tribinu, gde nigde nije naveo da je događaj  zatvorenog tipa, registrovan paraćinski medij PN Info je objavio da je njihovoj redakciji onemogućeno da prisustvuju ovom događaju.

“U hotelu Petrus u Paraćinu nešto posle 20 časova je počela tribina Nebojše Zelenovića kojoj prisustvuju bivši funkcioneri opštine Paraćin, Saša Paunović, Dragan Mitić Talamba, Tomislav Šaletić, nekadašnji predsednik OO SNS Jovica Rajić…

Portalu PN Info je zabranjen ulaz na ovu tribinu što je nezabeleženo u istoriji Paraćina da se jednom novinaru registrovanog medija zabranjuje da informiše građane. Naime, vlasnika i glavnog i odgovornog urednika Ivana Milanovića je sa tribine izbacio Dragan Mitić Talamba, kome očigledno ne odgovara da se objektivno izveštava o događajima u kojima njegov pokret učestvuje.” kaže se u tekstu objavljenom na ovom paraćinskom portalu.

Da podsetimo, u Paraćinu je nakon lokalnih izbora napravljena odbornička grupa Zajedno za Srbiju, na čijem se čelu nalazi dr Vesna Parezanović, i koja broji 7 odbornika, koji su izabrani na listi “Saša Paunović, Sigurno napred” koja je na izborima u junu 2020. godine osvojila 14 odbornika. Kako saznaje Portal035 na večerašnjoj tribini su prisutni gotovo svi najviši funkcioneri prošle lokalne vlasti u Paraćinu.

FOTO: PN Info


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
admin

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format