Druženje uz Jelu i Jazz na 27. Nišvilu


Ljubitelji jazz muzike u četvrtak su stigli na Nišku tvrđavu raspoloženi i nestrpljivi da se otvori 27. Nišvil Jazz festival koji je postao simbol grada Niša. U toku četiri festivalska dana, kroz tvrđavu je prošlo na desetine hiljada posetilaca. Iz svakog kutka mogla se čuti neka prepoznatljiva jazz melodija, a posebnu pažnju posetilaca, posebno onih mlađih privukla je Jazz for Kids scena.

Pored Jazz for Kids scene nalazio se najkretivniji i najšareniji kutak festivala jer tu je i ove godine kompanija Jela Jagodine koja je godinama unazad partner Nišville Jazz festivala i koja je za druženje sa mališanima pripremila bogat
sadržaj, ali i one starije su takođe čekali zaniljivi pokloni. Jelini saradnicisu bili tu da im pruže sve informacije u vezi sa ponudom Jela nameštaja. Jelini animatori su za decu pripremili različite radionice, ali i interesantne poklone. Ono što je za decu najzanimljivije svakako je face i body painting, pa su mališani već prvog dana želeli da se na kratko pretvore u svoje omiljene crtane junake. Na ovoj sceni za decu, nastupali su mladi talentovani muzičari koji su na počecima svoje karijere. Važno je da napomenemo da za ovaj program nije bila potrebna ulaznica.


U okviru partnerstva sa Nišville festivalom, najvernije pratioce Jelinih profila na Instagramu i Facebooku Jela je nagradila sa po dva kompleta ulaznica. Na glavnim binama nastupili su brojni izvođači i najzvučnija imena ovog muzičkog pravca poput Gipsy Kingsa, The Belgrade Dixieland orchestra, Stanley Jordana, Leb i Sola, Gorana Bregovića i mnogih drugih. Goran Bregović je u subotu, trećeg dana festivala primio nagradu „Nišville Grand Prix Šaban Bajramović“ za fuziju džeza sa drugim pravcima.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
admin

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format