OBRADOVIĆ: Danas je najveći patriotizam ustati protiv lažnih patriota


“Tokom celodnevne posete Boška Obradovića Jagodini pokrenute su i nacionalne i loklne teme. Akcenat je stavljen na neophodnost promene sistema a ne samo kozmetičke promene pojedinaca.” kaže se u saopštenju Gradskog odbora Dveri u Jagodini.

Ovom prilikom Boško Obradović je istakao da je dosta lažnog patriotizma Vučića, Dačića, Palme, Vulina, Šešelja i sličnih koji već 30 godina obmanjuju ovaj narod. Po njegovim rečima svi oni su već tri decenije na čelu države, a Srbija je sve manja po broju stanovnika, teritoriji, snazi domaće privrede i poljoprivrede…

“Danas je najveći patriotizam ustati protiv lažnih patriota. Patriotizam uopšte nije ono što su nam lažne patriote servirale poslednjih 30 godina. Vreme je da im se zahvalimo i da ih sve zajedno zauvek sklonimo sa vlasti. Vreme je da Srbiji predstavimo šta je to prava ljubav prema svome narodu i Otadžbini, i da ona podrazumeva pre svega poštenje i moral, a onda rodoljublje i stručnost u bavljenju politikom”, istakao je Obradović.

Predsednik jagodinskog gradskog odbora Srpskog pokreta Dveri Stefan-Vuk Milanović istakao je da je ovo već peti put da Obradović dolazi za Jagodinu u poslednjih godinu ipo dana i da to govori o tome koliko je Dverima bitna Jagodina kao i da će Dveri kao buduća vladajuća stranka biti inicijator promene celokupnog sistema i u Jagodini. Stefan-Vuk se dotakao i tema prodaje Jagodinske pivare, stanja u FKS, ubistva novinara Milana Pantića, radničkih prava u stranim fabrikama Aunde i Andrea, stanja u poljoprivredi kao i eventualnog dolaska Rio Tinta u Jagodinu.

Jagodinske Dveri su ovom prilikom najavile i samostalan izlazak na predstojeće lokalne izbore..


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
1
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
admin

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format