Pionir elektronske muzike u Paraćinu poziva na “Energija fest”


Imali smo priliku da sedimo sa pionirom elektronske muzike u Paracinu i da sa njim popricamo o eletronskoj muzici i predsojećem Energija festivalu. Predstavljavamo vam Miloša Ilića nekadsnjeg PR menadžera kluba ex Fontana i organizatora mnogih žurki koje su imale veze sa elektronskom muzikom u našem gradu.


Kako sam sagovrnik kaže teško je bilo početkom 21. veka populaciju naučiti da slušaju elektronsku muziku i naterati publiku da tu vrstu muzike sluša i postuje.
U ovom članku čitaćete o dj-evima i o elektronskoj sceni pre nekih dvadesetak godina a sve u susret predstojecem ENERGIJA festivalu.


“Kad smo nekad pre nekih dvadesetak godina moji prijatelji ušli u ideju da otvorimo kafić koji će da bude drugačiji od ostatka naše opštine, ostalo je samo generalno jedno jedino pitanje. Koji Dj i koji rock bend treba da gostuje, imali smo generalno samo jednu jedinu nesuglasicu da li je klub u pravcu house ili dnb pravca, mada je to bila vise lična ideja. Za početak nešto sto ce Paraćin inače pamtiti je zagrevanje za EXIT gde u tom trenutku imaju samo Beograd, Novi Sad i Paraćin. Te godine tri di džeja na gramofonima i lajnap koji bi sam EXIT želeo a Paraćin imao svoju ekipu momaka koji su držali kafić i podržavali tad jednog klinca sa idejom!”-izjavio je Miloš Ilić.

Prodaja karata za “Energija fest” počela je 1. jula i za sada je moguće kupiti dvodnevne ulaznice po ceni od 900 dinara. Zainteresovani posetioci će moći da ih kupe u prodajnoj mreži TICKETVISION-a odnosno kod njihovih partnera u Paraćinu, a to su: FUNTRAVEL agencija i benzinska stanica OMV kao i u paraćinskom klubu Ex-Fontana.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
4
love
lol lol
3
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
admin

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format