Bivši učenici, danas akademski građani, promovišu paraćinsku Gimnaziju


Povodom predstojećeg upisa učenika u srednju školu, za školsku 2021/22.god. Gimnazija u Paraćinu je maksimalno uključena u promotivne aktivnosti, koje se zbog postojeće epidemiološke situacije, odvijaju elektronskim putem.

“Bivši i sadašnji učenici Gimnazije, kao i nastavnici, pod vođstvom tima za promociju škole, na kreativan, originalan i maštovit način, pripremili su raznovrstan promotivni materijal u vidu skečeva, reportaža, video klipova, postera.Ovaj materijal, namenjen je vama i vašim roditeljima i postavljen je na sajtu škole, Fejsbuk stranici i Instagramu.” izjavila je direktorka Gimnazije Biljana Obradović i dodala:

“Upis u Gimnaziju bio je povod da svi izrazimo najdublje poštovanje prema našoj školi, koja ima tradiciju rada dužu od 140 god. Takođe, to je bila prilika da bivši učenici , danas akademski građani, uspešni u svom poslu, koji u svom srcu nose gimnaziju, izraze uspomene i utiske iz školskog života , provedenog u Gimnaziji.”

Da podsetimo da u skladu sa planom upisa, Gimnazija treba da upiše jedno odeljenje društveno-jezičkog smera, dva odeljenja opšteg smera i jedno odeljenje učenika sa posebnim sposobnostima za računarstvo i informatiku.Upis će zavisiti od rezultata učenika na prijemnim ispitima i liste želja.

direktorka Gimnazije, Biljana Obradović

Najpre, 9.05.2021. polaže se prijemni ispit iz matematike, učenici sa posebnim sposobnostima za informatiku i računarstvo. Završni ispit za sve osmake, polaže se , u skladu sa kalendarom MPNTR, 23.24. i 25.06.2021.god.

“Svim osmacima, želimo puno uspeha na maloj maturi i da naprave pravi izbor ŠKOLE koja će ih usmeriti ka životnom cilju, na putu sticanja znanja i pravih vrednosti, A TO JE, SVAKAKO, GIMNAZIJA!!!” naglasila je direktorka Gimnazije Biljana Obradović.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
8
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
admin

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format