ODBOJKAŠI PARAĆINSKOG BORCA DOBILI NOVOG PREDSEDNIKA KLUBA


Predsednik odbojkaškog kluba Borac, Nemanja Radomirović je danas nakon isteka mandata u kome je ovaj klub ostvario najbolje rezultate u istoriji paraćinske odbojke prepustio dužnost prvog čoveka kluba doskorašnjem članu Upravnog odbora Tomici Petroviću, koji je takođe bio deo uspeha ove izuzetne generacije paraćinskih odbojkaša.

“Ponos je reč koja najbolje opisuje vreme koje sam proveo na mestu predsednika odbojkaškog kluba Borac, inače najuspešnijeg tima u opstini Paraćin. Porodica je reč koja mi je na pameti kada pomislim na igrače,upravu, sportske stručnjake i verne gledaoce na našim utakmicama.Nada je reč koja mi pada na pamet kada promišljam o budućnosti kluba koji je zaista sportski dragulj našeg grada. Postigli smo ogromne rezultate,neko bi rekao nezamislive,postavivši tako novoj upravi težak zadatak da opravdaju poverenje. Uz naše neverovatne igrače i verovatno najboljeg odbojkaškog trenera u Pomoravlju Marka Jovanovića dobri su izgledi da se tako nešto i ostvari. Čestitam novom predsedniku Tomici Petroviću uz želju da klub za njegovog mandata uđe u Super Ligu. Moj odlazak, budući neminovnost, ne znači napuštanje,znajte da kad god budete igrali,pobeđivali ili gubili, uvek ćete imati par očiju koje vas budno prate. I za kraj, kako ja volim da kazem, U nove pobede paraćinski sokolovi.” naglasio je Nemanja Radomirović

Trener OK Borac Paraćin, Marko Jovanović

Marko Jovanović trener OK Borac je za Portal035 rekao da je Tomica Petrović ozbiljan domaćin i otac dva sjajna odbojkaša od kojih jedan igra za Borac a drugi za Partizan:

“U pitanju je pošten i vredan čovek kome sam trenirao oba sina i koji je već dugo uz klub. Sa novim predsednikom ambicije su nam u narednoj sezoni da zadržimo ekipu na okupu i da popravimo uslove rada. To bi značilo da ćemo biti konkurentni ostalim ekipama. O konkretnim ambicijama je prerano govoriti jer to zavisi od mnogo faktora.” konstatovao je Marko Jovanović za Portal035.

Da podsetimo da su odbojkaši Borca ove godine najuspešniju sezonu u istoriji kluba završili na 6. mestu kao debitant u drugoj po snazi odbojkaškoj ligi u Srbiji sa polovičnim učinkom od 11 pobeda i poraza u 22 odigrane utakmice.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
3
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
admin

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format