Vlasnik restorana iz Jagodine posle više udaraca oboren na zemlju ispred kuće u kojoj živi


Portal035 je došao do snimka gde se vidi konačan epilog koškanja koje je u utorak počelo ispred restorana LAV u Jagodini, u kome su učestvovale ličnosti angažovane u društvenom i političkom životu Pomoravskog okruga. Kao što smo javnost jedini od svih medija i obavestili, do tuče nije došlo ispred pomenutog restorana već u ulici Podnarednika Ljube ispred kuće Zorana Vasića koju su gledali i neki članovi njegove najuže porodice.

Na snimcima do kojih je došao Portal035 jasno se vidi da nakon obostranog guranja lice za koje se predpostavlja da je Saša Živković sa nekoliko udaraca obara Zorana Vasića ispred stambenog objekta gde živi porodica Vasić a onda se trčećim korakom udaljava. Živković je u obraćanju javnosti demantovao da je bilo koga gađao flašom što se na ovom snimku i ne vidi, i takođe je optužio Vasića da je Marijanu Marković šutirao i vukao za kosu. Šta će biti epilog ove tuče i koja je strana u pravu znaćemo nakon što ovaj događaj dobije sudski epilog.

Kako je Portal035 preneo u utorak Saša Živković je posle 21h u društvu Marijane Marković telefon snimao goste u restoranu brze hrane LAV u Jagodini gde su bili prisutni i Miloš Stojković, Srđan Milanović, i vlasnik restorana Zoran Vasić. Živković je Vasiću prebacio da treba da zatvori restoran jer je radno vreme do 21h i da će snimak objaviti javno nakon čega ga je ovaj izbacio iz objekta. Nakon dolaska policije koja je aktere ovog događaja zatekla u ulici Podnarednika Ljube nedaleko od restorana, jedine vidljive povrede je imao Vasić kome je bila raskrvavljena usna, dok se Miloš Stojković žalio na bol u grudima gde je tvrdio da je pogođen staklenom flašom. Nakon ovog nemilog događaja Stojković se obratio javnosti i optužio Živkovića da ga je gađao flašom, Živković je ove optužbe negirao i prebacio krivicu na Zorana Vasića da je fizički nasrnuo na njega i Marijanu Marković. Patrola jagodinske policije je nakon izlaska na lice mesta Sašu Živkovića i Marjanu Marković na njihovo insustiranje prevezla do službe hitne pomoći.


What's Your Reaction?

hate hate
3
hate
confused confused
15
confused
fail fail
3
fail
fun fun
6
fun
geeky geeky
1
geeky
love love
3
love
lol lol
13
lol
omg omg
7
omg
win win
6
win
admin

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format