SINOĆNJA TUČA U JAGODINI PODIGLA OGROMNU PRAŠINU U JAVNOSTI


Ispred ugostiteljskog objekta u Jagodini sinoć je došlo do međusobnog koškanja nekoliko lica javnosti poznatih po svom društvenom i političkom angažovanju.

Kako nezvanično saznaje Portal035 Saša Živković je posle 21h u društvu Marijane Marković telefon snimao goste u restoranu brze hrane LAV u Jagodini gde su bili prisutni i Miloš Stojković, Srđan Milanović, i vlasnik restorana Zoran Vasić. Živković je Vasiću prebacio da treba da zatvori restoran i da će snimak objaviti javno nakon čega ga je ovaj izbacio iz objekta. Nakon dolaska policije koja je aktere ovog događaja zatekla u ulici Podnarednika Ljube nedaleko od restorana, jedine vidljive povrede je imao Vasić kome je bila raskrvavljena usna, dok se Miloš Stojković žalio na bol u grudima gde je tvrdio da je pogođen staklenom flašom. Nakon ovog nemilog događaja Stojković se obratio javnosti i optužio Živkovića da ga je gađao flašom, Živković je ove optužbe negirao i prebacio krivicu na Zorana Vasića da je fizički nasrnuo na njega i Marijanu Marković. Patrola jagodinske policije je nakon izlaska na licu mesta Sašu Živkovića i Marjanu Marković na njihovo insustiranje prevezla do službe hitne pomoći.

Saša Živković Rika je javnosti poznat po svom stavu protiv obavezne vakcinacije, gde je na tu temu u prethodnom periodu pokušao da okupi i jagodinsku opoziciju. Miloš Stojković je srpski teolog stalno prisutan u nacionalnim medijima na temu Crkve, poznat po svom humanitarnom radu, dok je Srđan Milanović koji se zadesio tu i nije učestvovao u koškanju član opštinskog veća u Despotovcu i funkcioner Jedinstvene Srbije. Svi akteri ovog incidenta tvrde da nisu bili pod uticajem alkohola, i da kada su se zadesili u restoranu nešto nakon 21h za stolom nije bilo ni hrane ni pića i da su se upravo spremali da napuste ovaj objekat kada je Živković upao unutra da snima mobilnim telefonom. Miloš Stojković je najavio da će podneti krivičnu prijavu protiv Saše Živković za napad i uvrede upućene na njegov račun. Sa druge strane Živković tvrdi da Stojković i Milanović nisu učestvovali u tuči već samo Vasić.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
1
confused
fail fail
1
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
8
lol
omg omg
3
omg
win win
0
win
admin

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format