Kompozitor Saša Mrkalj, dobitnik nagrade “Beogradski pobednik”


U beogradskom hotelu “Radisson collection” sinoć su uručene nagrade “Beogradski pobednik”,gde je nagradu dobio i kompozitor i instrumentalista na harmonici Saša Mrkalj za CD koji je objavljen u produkciji PGP RTS “Eci peci pec kolo.” Saša Mrkalj je Paraćinac, koji već godinama živi i radi u Jagodini kao uspešan advokat

“Ovo mi je drugi put da osvajam ovu nagradu posle 2018.godine kada sam prvi put nagrađen ovim prestoničkim priznanjem. Ovom prilikom sam pred publikom premijerno odsvirao i otpevao svoju novu pesmu “Veličanstvena” koju je za mene napisao poznati kompozitor i tekstopisac Zoran Matić, a koja će se naći na mom sledećem albumu koji uveliko pripremam. Novina je to što ću pored komponovanja i izvođenja svojih autorskih kola, takođe uporedo snimati i izvoditi pesme zasnovane na domaćem kvalitetnom folku bez upliva stranih muzičkih žanrova i bez neprimerenih tekstova. Pored pesme “Veličanstvena” za koju verujem da će se posebno dopasti nežnijem polu, premijerno sam u prošloj emisiji Draška Aćimovića “Pod sjajem zvezda” izveo svoju autorsku pesmu “Niko nije proživeo život kao ti” koja je naišla na pozitivne komentare a posvećena je najvećem boemu narodne muzike Bori Spužiću – Kvaki.” izjavio je poznati advokat i kompozitor Saša Mrkalj za Portal035.

Saša Mrkalj

Nagradu su pored Mrkalja između ostalih još dobili, i glumci Ljiljana Blagojević, Iva Štrljić i Milan Prljeta, kao i muzičari, ftontmen grupe Riblja Čorba, Bora Đorđević i pevač Bane Jovanović. Ovom nagradom, nagrađene su i serije: “Igra sudbine” i “Tate”.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
3
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
admin

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format